• Посилання скопійовано

Затверджено нові форми звітності щодо обліку запасів корисних копалин

Міндовкілля наказом №481 оновив форм звітності щодо обліку запасів корисних копалин. А саме: Звітний баланс використання підземних вод та Звітний баланс запасів корисних копалин. Ці звітності застосовуватимуться з 2024 року

Затверджено нові форми звітності щодо обліку запасів корисних копалин

Міндовкілля наказом від 10.07.2023 №481 внесло зміни до наказу Міністерства екології та природних ресурсів від 14.03.2016  №97 "Про затвердження форм звітності щодо обліку запасів корисних копалин та інструкцій з їх заповнення", згідно з якими викладено у новій редакції:

форму звітності №7-ГР (підземні води) (річна) "Звітний баланс використання підземних вод за 20__ рік" (нова назва форми звітності № 7-ГР - "Звітний баланс видобутку та використання підземних вод за 20__ рік") та Інструкцію з її заповнення;

форму звітності №5-ГР (тверді горючі, металічні та неметалічні корисні копалини) (річна) "Звітний баланс запасів корисних копалин за 20__ рік" та Інструкцію з її заповнення.

Наказ зареєстровано в Міністерстві юстиції 07 вересня 2023 за № 1586/40642 та набирає чинності з 1 березня 2024 року.

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»