• Посилання скопійовано

Неприбутківець ліквідується: в який строк слід подати звіт про використання доходів?

Дата ліквідації може припадати на початок або середину року. Тому неприбуткові організації можуть подати ліквідаційний Звіт до закінчення року, але не пізніше 60 к. дн., що настають за останнім календарним днем звітного року

Неприбутківець ліквідується: в який строк слід подати звіт про використання доходів?

ДПС у Луганській області розповідає, у який спосіб подається ліквідаційний Звіт про використання доходів (прибутків) неприбутковою організацією (далі – Звіт), якщо формою не передбачено відмітки про подання його за останній податковий (звітний) період, на який припадає дата ліквідації та протягом якого строку подається такий Звіт після прийняття рішення про ліквідацію.

Ліквідаційний Звіт про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації (Звіт) за останній податковий (звітний) період (рік) подається до контролюючого органу за місцем реєстрації у паперовому вигляді із самостійно проставленою відміткою «Ліквідаційний» (у верхній правій частині першого аркуша).

Можливість подання Звіту за останній податковий (звітний) період (рік) з проставленням відмітки «Ліквідаційний» засобами електронного зв’язку в електронній формі на теперішній час не реалізована.

Враховуючи те, що дата ліквідації може припадати на початок або середину податкового (звітного) періоду (року), то неприбуткові організації можуть подати останній (ліквідаційний) Звіт до закінчення податкового (звітного) періоду (року), але не пізніше 60 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) року.

Джерело: ДПС у Луганській області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»