• Посилання скопійовано

Кабмін відновив звітність резидентів Дія Сіті про відповідність та/або незалежний висновок

Визнано такою, що втратила чинність, постанову КМУ від 29.03.2022 р. №382 "Деякі питання функціонування правового режиму Дія Сіті у зв’язку із введенням воєнного стану в Україні"

Кабмін відновив звітність резидентів Дія Сіті про відповідність та/або незалежний висновок

Кабмін постановою від 13.02.2024 р. №163 визнав такою, що втратила чинність, постанову КМУ від 29.03.2022 р. №382 "Деякі питання функціонування правового режиму Дія Сіті у зв’язку із введенням воєнного стану в Україні". Нагадаємо, що саме нею звітність резидентів Дія Сіті раніше відтермінували до 1 січня календарного року, що настає за роком, наступним за роком припинення чи скасування воєнного стану. Постанова тепер втратить чинність.

Крім того, Уряд встановив, що у 2024 році резиденти Дія Сіті, що набули такий статус до набрання чинності цією постановою:

  • не втрачають статус резидента Дія Сіті за результатами подання звіту про відповідність та/або незалежного висновку;
  • не подають початковий звіт про відповідність та/або незалежний висновок.

Постанова набрала чинності з 17 лютого.  

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»