• Посилання скопійовано

Звіт з праці №1-ПВ за І квартал 2024 року подаємо за новою формою

Нагадуємо, що форму № 1-ПВ (квартальна) у квітні слід подавати за І квартал 2024 року за новою формою. Граничний термін - 8 квітня (понеділок)

Звіт з праці №1-ПВ за І квартал 2024 року подаємо за новою формою

Нагадуємо, що Наказом Держстату від 30.03.2023 №128 затверджено нову форму №1-ПВ (квартальна) «Звіт із праці».

Згідно з текстом наказу вона вводиться в дію починаючи зі звіту за І квартал 2024 року. 

Граничний термін подання без змін - не пізніше 7-го числа місяця, наступного за  звітним періодом. Тобто форму №1-ПВ за І квартал 2024 року слід подати за новою формою до 8 квітня (понеділок) (згідно з календарем Держстату).

Як і раніше, цю форму подають юридичні особи, відокремлені підрозділи юридичних осіб відповідно до затвердженої методології до територіальному органу Держстату.

Роз'яснення Держстату щодо заповнення форми №1-ПВ (квартальна) можна завантажити тут (від 11.10.2023).

Крім того, за цим посиланням можна онайомитися з Інструкцією зі статистики кількості працівників, а ось тут - з Інструкцією зі статистики заробітної плати.

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»