• Посилання скопійовано

Чи включає резидент Дія Сіті до додатка ДІЯ суму безповоротної фіндопомоги фізособі?

Така сума коштів враховується при розрахунку податку на операції резидента Дія Сіті та зазначається у рядках 18 та 18.6 додатка ДІЯ та, відповідно, враховується при обчисленні рядка 19 додатка ДІЯ

Чи включає резидент Дія Сіті до додатка ДІЯ суму безповоротної фіндопомоги фізособі?

Центральне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків розповідає, що така сума включається, якщо надана безповоротна фінансова допомога підлягає оподаткуванню податком на доходи фізичних осіб відповідно до розділу IV Кодексу або не включається до розрахунку загального місячного (річного) оподатковуваного доходу згідно зі ст. 165 ПКУ та/або не оподатковується згідно з п. 170.7 ПКУ.

Така сума коштів враховується при розрахунку податку на операції резидента Дія Сіті – платника податку на особливих умовах та відображається у рядках 18 та 18.6 додатка ДІЯ та, відповідно, враховується при обчисленні показника рядка 19 додатка ДІЯ.

Більше відповідей на запитання щодо звітності в режимі Дія Сіті знайдете в Інформаційному листі ДПС України за посиланням.

Джерело: Центральне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»