• Посилання скопійовано

Як нотаріусу подати звіт через е-кабінет на порталі ПФУ?

На вебпорталі ПФУ нотаріуси мають можливість скористатися електронним кабінетом, який дозволяє зручно керувати документами та здійснювати необхідні операції онлайн

Як нотаріусу подати звіт через е-кабінет на порталі ПФУ?

Донецька обласна державна адміністрація розповідає, що на вебпорталі Пенсійного фонду України нотаріуси мають можливість скористатися електронним кабінетом, який дозволяє зручно керувати документами та здійснювати необхідні операції онлайн. Цей сервіс спрощує робочі процеси та підвищує ефективність взаємодії з Пенсійним фондом.

Електронний сервіс надає можливість нотаріусам надсилати до Пенсійного фонду звіти про:

  • укладені договори купівлі-продажу нерухомого майна;
  • сплату збору на обов’язкове державне пенсійне страхування.

Щоб скористатися електронним кабінетом нотаріуса, необхідно авторизуватися на вебпорталі portal.pfu.gov.ua за допомогою кваліфікованого електронного підпису (КЕП). Як це зробити, дивіться у покроковій інструкції або у відеороз'ясненні.

Як подати звіт через електронний кабінет нотаріуса, дивіться у каруселі фото до публікації.

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»