• Посилання скопійовано

Який порядок округлення показників при заповненні звітів №1-ВП та №1-ОП?

До внесення змін до цифрового поля граф для зазначення обсягів продукції у е-формах звітів №1-ВП та №1-ОП у чинних е-формах цифрове поле передбачає відображення 2-х знаків після коми або цілого числа

Який порядок округлення показників при заповненні звітів №1-ВП та №1-ОП?

Ми вже писали, що звіти за ф. №1-ОП та №1-ВП потрібно подавати не пізніше 10 числа місяця, наступного за звітним місяцем. Вперше їх слід було подати за вересень 2024 року до 10 жовтня включно.

І тільки тепер податківці вирішили надати хоч якісь деталі щодо заповнення звітів.

Так, у підкатегорії 113.04 «ЗІР» вони наголосили, що до внесення змін до цифрового поля граф для зазначення обсягів продукції в електронних формах звітів №1-ВП та №1-ОП, які передбачать відображення 6-ти знаків після коми або цілого числа, у чинних електронних формах цифрове поле передбачає відображення 2-х знаків після коми або цілого числа.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»

Подарунки та знижки з нагоди свята

Приєднуюсь