• Посилання скопійовано

Уряд затвердив план статспостережень на 2025 рік

На засіданні Уряду 15 жовтня затверджено план державних статистичних спостережень на 2025 рік, що містить описи 90 державних статистичних спостережень (7 з яких є експериментальними)

Уряд затвердив план статспостережень на 2025 рік

15 жовтня 2024 року затверджено план державних статистичних спостережень на 2025 рік. Про це повідомив Т. Мельничук. З його слів, він містить:

  • описи 90 державних статистичних спостережень, 7 з яких є експериментальними,
  • назви та терміни оприлюднення статистичних продуктів (інформації), розподілених за розділами/тематикою статистики, підготовку яких у 2025 році здійснюватимуть виробники офіційної статистики - Держстат і його територіальні органи, Міністерство фінансів і Національний банк.

Нагадаємо, що раніше Держстат також оприлюднив проєкти календаря, альбому та табеля форм на 2025 рік. 

Також Держстат опублікував зміни у поданні форм державних статистичних спостережень до органів державної статистики на 2025 рік. Так, для подання 75 звітів змінено форми, 2 форми скасовано та затверджено подання 6-ти форм державних статистичних спостережень.

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»

Подарунки та знижки з нагоди свята

Приєднуюсь