• Посилання скопійовано

Коли видається нова форма №34-ОПП: нагадування від ДПС

Нова форма №34-ОПП видається у разі внесення змін до даних, що у ній вказуються: найменування, місцезнаходження (місце проживання) платника податків, керівника, ДПС за основним місцем обліку платника податків

Коли видається нова форма №34-ОПП: нагадування від ДПС

Головне управління ДПС у Хмельницькій області повідомляє, що нова довідка про взяття на облік платника податків, відомості щодо якого не підлягають включенню до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань за формою № 34-ОПП (далі – довідка за ф. №34-ОПП) видається у разі внесення змін у дані, що вказуються у ній: найменування (прізвище, ім’я, по батькові (за наявності)), місцезнаходження (місце проживання) платника податків, керівника, контролюючого органу за основним місцем обліку платника податків тощо.

Для отримання дубліката або копії довідки за ф. №34-ОПП платнику податків необхідно подати запит за ф. №34-ОПН до будь-якого контролюючого органу або державної податкової інспекції в один із таких способів: особисто платником податків або представником, уповноваженою на це особою; поштою; через Електронний кабінет в електронній формі.

Джерело: ДПС у Хмельницькій області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»

Подарунки та знижки з нагоди свята

Приєднуюсь