• Посилання скопійовано

«М.Е.doc-online» — новий безкоштовний сервіс для передплатників електронного сервісу «Дебет-Кредит»

«Дебет-Кредит» спільно з компанією «M.Е.Doc» запустили новий безкоштовний сервіс. Тепер у всіх передплатників електронного сервісу «Дебет-Кредит» є можливість безкоштовно здавати звітність за допомогою системи «М.Е.Doc-Online». Користуватися системою можна буде протягом усього періоду передплати. Безкоштовно кожен передплатник зможе подавати звітність від імені одного підприємства чи фізособи

«M.Е.Doc-Online» — це спрощена версія системи електронного документообігу «M.E.Doc», адаптована для здавання звітності в онлайн-режимі.

Для того, щоб здати звітність, потрібно зайти у розділ «Мій кабінет» на сайті my.dtkt.ua і обрати у меню закладку «Моя звітність», з якої будуть здійснюватися доступ і реєстрація у системі «M.Е.Doc-Online». Заповнивши необхідні дані про підприємство або фізичну особу — підприємця, від імені якої подаватиметься звітність, користувач зможе здавати звітність до податкової та інших держорганів.

Отримати консультацію та звернутися по допомогу до фахівців «M.Е.Doc» можна на спеціальному форумі «Дебету-Кредиту» — «М.Е.Довий».

Читайте більше про новий сервіс «Дебет-Кредит» і «М.Е.Doc-online» тут

 

 

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини порталу

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини порталу»