• Посилання скопійовано

Довідник типів об'єктів оподаткування - на порталі «ДК»

Пропонуємо довідник типів об’єктів оподаткування, про появу (зміну) яких необхідно повідомляти податкову за формою №20-ОПП

Довідник типів об'єктів оподаткування - на порталі «ДК»

Платники податків повинні повідомляти податкову про всі об’єкти оподаткування (їх появу та зміну), пов’язані з господарською діяльністю.

Нагадаємо, що повідомлення про об'єкти оподаткування або об'єкти, пов'язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність, за формою №20-ОПП подається платником податків протягом 10 робочих днів після його реєстрації, створення чи відкриття до органів Міністерства доходів і зборів за місцезнаходженням такого об'єкта.

Форма вказаного повідомлення передбачає заповнення типу об'єкта оподаткування. Для цього пропонуємо скористатись Довідником типів об'єктів оподаткування >>>

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини порталу

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини порталу»