• Посилання скопійовано

Про що нас запитували минулого тижня

10 найцікавіших питань, відповіді на які отримали користувачі нашого сервісу consulting.dtkt.ua за минулий тиждень

Про що нас запитували минулого тижня

Заповнюємо рядок «Вид цивільно-правового договору» податкової накладної

Як заповнюється рядок «Вид цивільно-правового договору» податкової накладної у разі постачання товарів/послуг відповідно до додаткової угоди до договору?

Відображаємо у звіті з ЄСВ інформацію про працівників, які перебувають у декретній відпустці

Чи зазначається страхувальником у таблиці 6 додатка 4 звітності по ЄСВ інформація стосовно найманих осіб, які перебувають у відпустці в зв’язку з вагітністю та пологами?

Если лицо работает неполное время, сумма индексации определяется из расчета полного рабочего времени

Работник работает на 0,25 ставки (по основному месту/больше нигде не работает) с окладом 1300,00 грн. Месяц приема на работу октябрь 2013 (он же базовый). В апреле 2014 г. начислена з/пл 375,00 грн и премия 150 грн. Итого 525 грн. Какая будет индексация в апреле 2014 г.?

Придбані до 1 квітня 2014 р. ліки реалізуються із застосуванням ставки 7 %  

Аптека комунальної власності на 1 квітня 2014 не ввела ПДВ на залишки товару 7%. При відпуску ліків по вимогах та безплатних рецептах товар відпускали без ПДВ і з ПДВ на ліки, які отримували з 1 квітня з ПДВ за державні кошти. Чи буде правильно проводити частину вимог з ПДВ, а частину товару без ПДВ? 

Доплачувати ЄСВ при отримуванні «декретної» допомоги, єдиноплатники не повинні

Фізособа-підприємець на єдиному податку, добровільно застрахована, отримала декретні. Банк не перераховує їх, тому що вимагають сплату податків 33,2% та 2%. Чи потрібно їх перераховувати?

Виправляємо помилки у звіті з єдиного внеску

Підприємство недіюче, звіт з ЄСВ не здає. 17 травня повинна була вийти з декрету працівник, але 14 березня вона пише заяву на звільнення за власним бажанням з проханням звільнити її 16 березня. Таким чином, вона жодного дня не працює. Звіт за березень забули здати. Як виправити помилку?

Знищувати первинні документи без експертизи їхньої цінності забороняється

У липні 2009 року у державного підприємства була перевірка КРУ, а податкової перевірки комплексної не було (лише вибіркова). Документи у підприємства зберігаються з 2002 року. Чи можна їх знищити (крім останніх трьох років), чи лише від перевірки КРУ?

Ошибку в декларации можно исправить, подав к ней уточняющий расчет

Неучтенная сумма по налоговому обязательству, возможно ли ее показать в составе налоговой декларации в следующем отчетном периоде в строке 20.1?

Відображаємо донарахування після звільнення у звітності з ЄСВ та ПДФО

Звільненому працівнику помилково не було нараховано надбавку за інтенсивність праці. Як правильно провести утримання стандартних нарахувань та показати в звітності (1ДФ, звіті з ЄСВ)?

Если премия выплачивается ежемесячно, а не периодически, то она также индексируется 

Работник работает на 0,25 ставки с окладом 1300,00 грн. Месяц приема на работу октябрь 2013 (он же базовый). В апреле 2014 г. начислена з/п 375,00 грн и премия 150 грн. Итого 525 грн. Какая будет индексация в апреле 2014 г.?

 

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини порталу

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини порталу»