• Посилання скопійовано

Про що нас запитували минулого тижня

10 найцікавіших питань, відповіді на які отримали користувачі нашого сервісу consulting.dtkt.ua за минулий тиждень

Про що нас запитували минулого тижня

Податкова накладна, в якій зазначено номер мобільного вважається заповненою без порушення

Який порядок заповнення в податковій накладній рядка «Номер телефону» та чи вважається заповненою з порушенням податкова накладна, в якій зазначено номер мобільного телефону?

Виправляємо помилки в декларації з податку на прибуток

Як в декларації з прибутку виправити самостійно виявлену помилку, в результаті якої занижено зобов’язання з податку на прибуток?

Сума депозитних процентів, що не перевищує 20 706 грн. не оподатковується

Физлицо безработное. Основной доход - проценты по депозиту. Должно ли оно декларировать этот доход, если он превышает сумму в 21 тыс. грн. в год.?

Витрати на відрядження включаються до витрат лише за наявності підтвердних документів

Чи може електронний проїзний документ на залізничному транспорті бути підставою для включення його вартості до складу витрат підприємства?

Якщо житло придбано і продано протягом місяця, звіт не подається

Чи треба юрособі звітувати про нерухомість, яку придбано і продано протягом одного місяця?

Реєстрація особи як платника ПДВ є анульованою на дату, зазначену у відповідному рішенні

Чи має право платник ПДВ включити до складу податкового кредиту податкові накладні за період оскарження ним рішення про анулювання реєстрації платника ПДВ за ініціативою контролюючого органу, у разі якщо рішення суду прийнято на його користь?

Компенсація вартості проїзду до місця роботи оподатковується ПДФО

Чи повинно підприємство оподатковувати податком на доходи фізичних осіб суми компенсації найманому працівникові вартості проїзду до місця роботи та/або з роботи до дому

Консолідований розрахунок за старою формою: як правильно заповнити

Підприємство сплачує податок на прибуток консолідовано та є платником щомісячних авансових внесків. Річний Розрахунок податкових зобов’язань щодо сплати консолідованого податку подано за старою формою. У якому рядку Розрахунку необхідно було відобразити суму податкового зобов’язання з податку на прибуток за 2013 р.?

У разі використання розрахункової книжки на період виходу з ладу РРО, звітність подається у складі , передбаченому для РРО

Чи потрібно подавати до органів доходів і зборів звітність по РК, зареєстрованим на РРО, які використовувались у період виходу з ладу РРО або в разі тимчасового відключення електроенергії?

Если договором предусмотрена уплата штрафов то их сумма не влияет на договорную цену

Предприятие предоставляет услуги юрлицам по комплексной уборке помещений и прилегающих территорий. Согласно договора, заказчик имеет право применять "штрафы" за ненадлежащее выполнение обязанностей с момента получения уведомления о штрафе. Как правильно выписать налоговую накладную?

 

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини порталу

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини порталу»