• Посилання скопійовано

Наказ Міністерство соціальної політики України від 27.08.2018 р. №1224

Про затвердження Норм безоплатної видачі спеціального одягу, спеціального взуття та інших засобів індивідуального захисту працівникам підприємств електроенергетичної галузі

Наказ Міністерство соціальної політики України від 27.08.2018 р. №1224

 

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України

19 вересня 2018 р. за N 1078/32530

Про затвердження Норм безоплатної видачі спеціального одягу, спеціального взуття та інших засобів індивідуального захисту працівникам підприємств електроенергетичної галузі

Відповідно до статей 8 і 28 Закону України "Про охорону праці", пунктів 8 і 10 Положення про Міністерство соціальної політики України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 червня 2015 року N 423,

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Норми безоплатної видачі спеціального одягу, спеціального взуття та інших засобів індивідуального захисту працівникам підприємств електроенергетичної галузі, що додаються.

2. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Державного комітету України з нагляду за охороною праці від 01 листопада 2004 року N 241 "Про затвердження Норм безоплатної видачі спеціального одягу, спеціального взуття та інших засобів індивідуального захисту для працівників підприємств електроенергетичної галузі", зареєстрований у Міністерстві юстиції України 29 грудня 2004 року за N 1663/10262 (зі змінами).

3. Департаменту заробітної плати та умов праці (Товстенко О. П.) забезпечити подання цього наказу в установленому порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Міністра Крентовську О. П.

 

Міністр А. Рева

ПОГОДЖЕНО:

Керівник Секретаріату

Спільного представницького

органу сторони роботодавців

на національному рівні Р. Іллічов

Перший заступник Голови СПО

об'єднань профспілок О. О. Шубін

Виконавчий Віце-президент

Конфедерації роботодавців України О. Мірошниченко

Директор виконавчої дирекції

Фонду соціального

страхування України Є. Баженков

Голова Державної служби

України з надзвичайних ситуацій М. Чечоткін

Голова Державної інспекції

ядерного регулювання України Г. Плачков

Голова Державної служби

України з питань праці Р. Т. Чернега

В. о. Міністра охорони

здоров'я України У. Супрун

Міністр внутрішніх справ України А. Б. Аваков

Міністр енергетики та вугільної

промисловості України І. Насалик

 

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ Міністерства соціальної політики України

27 серпня 2018 року N 1224

Зареєстровано

в Міністерстві юстиції України

19 вересня 2018 р. за N 1078/32530

НОРМИ

безоплатної видачі спеціального одягу, спеціального взуття та інших засобів індивідуального захисту працівникам підприємств електроенергетичної галузі

I. Загальні положення

1. Ці Норми розроблено відповідно до статті 8 Закону України "Про охорону праці", Положення про порядок забезпечення працівників спеціальним одягом, спеціальним взуттям та іншими засобами індивідуального захисту, затвердженого наказом Державного комітету України з промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду від 24 березня 2008 року N 53, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 21 травня 2008 року за N 446/15137, для забезпечення працівників підприємств електроенергетичної галузі, залучених до робіт із шкідливими і небезпечними умовами праці, а також робіт, пов'язаних із забрудненням або несприятливими метеорологічними умовами, спеціальним одягом, спеціальним взуттям та іншими засобами індивідуального захисту (далі - ЗІЗ).

2. Ці Норми поширюються на підприємства, установи, організації незалежно від форм власності і підпорядкування, які виконують роботи з експлуатації, ремонту, наладки електростанцій, теплових та електричних мереж, обслуговування споживачів, та встановлюють для роботодавця вимоги щодо безоплатної видачі ЗІЗ (тип, вид, захисні властивості) та строки носіння чи використання працівниками, для яких їх використання є обов'язковим під час трудового процесу.

3. У цих Нормах професійні назви робіт (професій, посад) працівників зазначено відповідно до Національного класифікатора України "Класифікація професій" ДК 003-2010, затвердженого наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики від 28 липня 2010 року N 327 зі змінами (далі - Класифікатор професій).

4. Визначення, що використовуються у цих Нормах, мають такі значення:

загальний - перелік ЗІЗ, що видаються кожному працівнику відповідної професії або посади;

додатковий - додаткові ЗІЗ, що видаються працівнику лише в разі виконання ним окремих видів робіт або в певних умовах;

черговий - ЗІЗ, що закріплені за певними робочими місцями або видаються працівнику на час виконання робіт, де є потреба їхнього застосування, та передаються однією зміною іншій.

5. ЗІЗ мають відповідати вимогам Технічного регламенту засобів індивідуального захисту, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 серпня 2008 року N 761.

6. Крім цих Норм, працівники підприємств електроенергетичної галузі, які виконують роботи, що належать до інших видів виробничої діяльності, які не зазначені в цих Нормах, мають забезпечуватися ЗІЗ відповідно до чинного законодавства.

7. Зважаючи на особливості виробництва, з метою посилення захисту працівників роботодавець за погодженням із профспілковою організацією підприємства (уповноваженою найманими працівниками особою з питань охорони праці за відсутності профспілки) може додатково видавати працівникам спеціальний одяг, спеціальне взуття та інші засоби індивідуального захисту, виготовлені з тканин і матеріалів, сертифікованих в установленому порядку, та замінювати одні види ЗІЗ на інші за умови, що така заміна не призведе до погіршення їхніх захисних властивостей та умов праці.

8. За контроль та своєчасність забезпечення працівників ЗІЗ відповідають органи державного нагляду за охороною праці, профспілки та служби охорони праці організацій і підприємств.

9. Громадський контроль за повним та своєчасним забезпеченням працівників ЗІЗ в організаціях та на підприємствах здійснюють трудові колективи через обраних ними уповноважених та професійні спілки через свої виборні органи і представників, а за відсутності професійної спілки - уповноважена особа.

10. У разі постійної роботи у населених пунктах, яким надано статус гірських відповідно до законодавства України, строки носіння зимових ЗІЗ зменшуються на 12 місяців.

II. Порядок застосування загального та додаткових переліків ЗІЗ

1. Загальні вимоги

1. Керівникам та спеціалістам підрозділів, які зобов'язані за родом своєї діяльності організовувати, контролювати або брати участь у роботах з монтажу, налагодження, технічного обслуговування, ремонту або виконують роботи з бригадами служб, груп та дільниць повітряних ліній, розподільчих мереж, підстанцій та інших виробничих підрозділів, а також виконують оперативне переключення в електроустановках, видаються ЗІЗ, як і працівникам відповідних виробництв (професій), що передбачені в цьому нормативно-правовому акті.

2. Працівникам, які зайняті на роботах, пов'язаних із впливом на їхню шкіру шкідливих виробничих факторів, видаються захисні креми гідрофільної та гідрофобної дії, очисні пасти, регенераційні та відновлювальні креми відповідно до потреб, що встановлені у внутрішніх актах підприємства.

3. Для покращення догляду за черговими ЗІЗ роботодавець має право забезпечити працівників 2 комплектами відповідних ЗІЗ, із подвоєнням строку їхнього носіння.

У разі видачі працівникам одночасно черевиків утеплених та чобіт утеплених строк їхнього носіння збільшується в два рази.

4. За рішенням роботодавця з урахуванням протокольного рішення виборного органу первинної профспілкової організації на підприємстві або профспілкового представника працівникам усіх професій та посад, що передбачені цими Нормами, можуть видаватися додатково такі ЗІЗ (якщо таку видачу не передбачено Нормами):

головні убори (берети, кепки, бейсболки тощо) зі строком носіння до зносу;

сорочки або футболки в кількості 2 одиниці на один рік;

шкарпетки в кількості 6 пар на один рік;

спрей для ніг із протигрибковим ефектом у кількості 100 мл (1 флакон) на 1 місяць (у разі видачі спеціального взуття);

протиопіковий гель у кількості 20 г на 1 рік (у разі виконання вогненебезпечних та вибухонебезпечних робіт);

захисний крем від низьких температур та вітру для відкритих ділянок шкіри в кількості 100 мл на 1 місяць (у разі виконання зовнішніх робіт зимою);

окуляри для захисту від ультрафіолетового випромінювання з терміном використання до зносу;

спеціальні захисні окуляри, що призначені для захисту очей від проявів комп'ютерного зорового синдрому, із терміном використання до зносу (для роботи на персональних електронно-обчислювальних машинах);

захисні окуляри коригувальні за наявності медичних показань із терміном використання до зносу;

індивідуальний засіб для промивання очей (стерильний розчин NaCl 0,9 %) в кількості 200 мл (1 герметично закритий флакон) із терміном використання до зносу (у разі безоплатної видачі окулярів або щитків захисних).

5. Якщо такі ЗІЗ, як жилет сигнальний, страхувальна прив'язь, тримальна прив'язь (запобіжний пояс), діелектричні калоші та рукавички, діелектричні килимки, захисні окуляри (зокрема корегувальні) та щитки, фільтрувальні ЗІЗ органів дихання з протиаерозольними та протигазовими фільтрами, ізолювальні ЗІЗ органів дихання, захисний шолом, підшоломник, каска, наплічники, налокітники, саморятівники, навушники, протишумові вкладиші, світлофільтри, антивібраційні рукавиці або рукавички тощо, не зазначено в цих Нормах, вони можуть бути видані працівникам зі строком носіння до зносу або як чергові на підставі результатів атестації робочих місць за умовами праці, а також з урахуванням умов та особливостей робіт, що виконуються, зокрема в разі виконання робіт на проїзній частині (або поблизу неї). Під час виконання робіт на проїзній частині (або поблизу неї) дороги чи залізниці, у разі визначення місця пошкодження кабельних ліній (далі - КЛ), повітряних ліній (далі - ПЛ), ремонту КЛ і ПЛ та розчищення охоронної зони КЛ, ПЛ їхня видача може передбачатися колективними договорами та угодами.

6. Працівникам, які потребують захисту в умовах, де необхідна підвищена видимість та безпека, замість ЗІЗ, які передбачені цими Нормами, видається спеціальний одяг зі світловідбивними властивостями підвищеної видимості з тими самими строками носіння.

7. Працівникам, які виконують посадові обов'язки в зонах, що заражені радіонуклідами, або які обслуговують технологічне обладнання, що є джерелом іонізуючого випромінювання, у разі неможливості дезактивувати ЗІЗ їх мають замінити новими, незважаючи на строк носіння. На час дезактивації ЗІЗ працівникам видається запасний комплект.

8. Працівникам усіх професій та посад, які зайняті на роботах у вибухонебезпечних умовах, має видаватися спеціальний одяг, що виготовлений із тканин та матеріалів із вогнестійкими антиелектростатичними властивостями.

9. Працівникам усіх професій та посад, що передбачені в розділі "Експлуатація устаткування підземних гідроелектростанцій" цих Норм, які в разі аварійної ситуації можуть опинитися в затоплених приміщеннях, додатково до основних ЗІЗ видаються рятівні жилети та саморятівник зі строком носіння до зносу.

10. За рішенням роботодавця з урахуванням протокольного рішення виборного органу первинної профспілкової організації на підприємстві або профспілкового представника працівникам, яким цими Нормами не передбачена безоплатна видача теплого спеціального одягу, на зовнішніх роботах взимку або для роботи в приміщеннях, що не опалюються, можуть видаватися додатково куртка або костюм для захисту від знижених температур (на 36 міс.), підшоломник під каску утеплений (на 24 міс.), рукавички з полімерним покриттям утеплені (на 3 міс. або до зносу), взуття утеплене (на 24 міс.).

11. Роботодавець з урахуванням протокольного рішення виборного органу первинної профспілкової організації на підприємстві або профспілкового представника встановлює відповідно до цих Норм перелік ЗІЗ від термічних ризиків впливу електричної дуги для відповідних робочих місць, що забезпечують захист працівників від опіків другого ступеня, з урахуванням рівня захисту ЗІЗ від термічного впливу електричної дуги із сумарною граничною величиною спадної енергії, що перевищує фактичну.

12. Роботодавець має право з урахуванням протокольного рішення виборного органу первинної профспілкової організації на підприємстві або профспілкового представника встановлювати норми безоплатної видачі працівникам ЗІЗ, що покращують захист від шкідливих та (або) небезпечних виробничих факторів, які впливають на працівників на робочому місці, а також в особливих температурних умовах або від забруднень.

Ці Норми затверджуються локальними нормативними актами роботодавця на підставі висновків атестації робочих місць за умовами праці та можуть бути внесені до колективного та (або) трудового договору із зазначенням типових норм, порівняно з якими покращується забезпечення працівників ЗІЗ.

13. Засоби для захисту від води та нетоксичних розчинів (костюми, плащі, фартухи) мають виготовлятися з тканини з покриттям ПВХ щільністю не менше ніж 330 г/м2.

14. Костюм для захисту від ланцюгової пилки повинен мати захисний внутрішній наповнювач із спеціального матеріалу. Захисний наповнювач має розміщуватися на передніх частинах штанів/напівкомбінезона та на рукавах куртки до рівня передпліччя. Костюм має бути сертифіковано згідно з Переліком продукції, що підлягає обов'язковій сертифікації в Україні, затвердженим наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики від 01 лютого 2005 року N 28, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 04 травня 2005 року за N 466/10746, терміни введення його в експлуатацію має бути встановлено відповідно до вимог ДСТУ EN 381-5:2002, ДСТУ EN 381-11:2006.

15. Тип та ступінь захисту для захисних окулярів, щитків, запобіжних поясів визначаються відповідно до умов праці.

2. Вимоги до роботи з радіоактивними речовинами і джерелами іонізуючого випромінювання

1. Для роботи в мокрому ґрунті і воді видаються додатково чоботи гумові або галоші гумові - чергові, якщо вони не передбачені цими Нормами.

2. Спеціальний одяг, передбачений для роботи з радіоактивними речовинами і джерелами іонізуючого випромінювання, виносити з підприємства не дозволяється.

3. Працівники, що тимчасово залучаються до роботи з радіоактивними речовинами і джерелами іонізуючого випромінювання, а також відвідувачі виробничих приміщень, у яких застосовуються радіоактивні речовини, забезпечуються на час роботи і на час перебування в зазначених виробничих приміщеннях тим же спеціальним одягом, спеціальним взуттям та іншими ЗІЗ, що й постійні працівники, для чого мають бути в наявності чергові комплекти спеціального одягу, спеціального взуття та інших ЗІЗ.

4. Якщо неможливо провести дезактивацію спеціального одягу та ЗІЗ, потрібно негайно їх замінити новими незалежно від термінів носіння.

5. На час дезактивації спеціального одягу та інших ЗІЗ працівникам видається запасний комплект.

6. Спеціальний одяг, спеціальне взуття та інші ЗІЗ, що видаються працівникам, зайнятим на роботах із радіоактивними речовинами у відкритому вигляді, повинні мати спеціальний розпізнавальний знак.

7. Білизна натільна і шкарпетки бавовняні, передбачені цими Нормами, видаються за умови, якщо потрібне обов'язкове проходження через санпропускник. Усім працівникам, для яких установлений обов'язковий режим санпропускника, видається, крім спеціального одягу, передбаченого цими Нормами, носова хустка з марлі одноразова, а жінкам, окрім того, бюстгальтер із строком носіння на 12 міс.

8. У холодний період року працівникам, що виконують роботу з радіоактивними речовинами і джерелами іонізуючого випромінювання на відкритому повітрі, додатково видаються куртка бавовняна на утепленій підкладці, штани бавовняні на утепленій підкладці та утеплене взуття.

9. Рукавички гумові видаються в разі потреби. Строк їхнього носіння визначається характером роботи. Під час виконання робіт, де передбачається контактування з транформаторним маслом, видаються рукавиці бензомаслостійкі з терміном носіння 2 міс.

10. Працівникам, що виконують роботу з радіоактивними речовинами, залежно від характеру і тривалості проведених робіт додатково до рукавичок гумових можуть видаватися бавовняні рукавички-вкладиші.

11. Бавовняні костюми, комбінезони, халати, берети мають виготовлятися з нефарбованого молескіну або молескіну зі спеціальним просоченням, натільна білизна - з нефарбованої бязі, халати мають застібатися ззаду.

III. Норми безоплатної видачі спеціального одягу, спеціального взуття та інших засобів індивідуального захисту працівникам підприємств електроенергетичної галузі

Таблиця 1

Типовий перелік професійних назв робіт, які потребують обов'язкового використання ЗІЗ

N з/п
Код згідно з ДК 003-2010
Професійна назва роботи
Назва ЗІЗ
Строк носіння (місяць або до зносу)
Позначення захисних властивостей (тип, марка) ЗІЗ
1
2
3
4
5
6
1. Експлуатація устаткування атомних електростанцій*
1.1
2111.2 2111.2 2145.2
Інженер з управління блоком атомної станції Інженер з управління реактором атомної станції Інженер з управління турбіною атомної станції Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Напівкомбінезон із сорочкою (блузкою) Черевики шкіряні Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений 12 12 12 24 36 24 3 або до зносу 12 ЗМи ЗМи Мп Вн Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн
1.2
2146.2 8154
Інженер-технолог з очищення води атомної станції Апаратник блочної знесолювальної установки атомної електростанції Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Фартух із полімерних матеріалів Чоботи гумові Рукавички гумові Рукавички з полімерним покриттям Ковпак бавовняний Окуляри захисні Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Навушники протишумові або вкладиші протишумові При роботі з кислотами і лугами додатково: Костюм для захисту від розчинів кислот і лугів Засіб індивідуального захисту органів дихання протиаерозольний Засіб індивідуального захисту органів дихання протигазовий На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від розчинів кислот і лугів та для захисту від знижених температур 12 черговий 12 3 1 6 до зносу 24 36 24 3 або до зносу 12 до зносу 12 до зносу до зносу 36 ЗМи В В Ву Ми Ми ЗП Вн Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн К-50 Тн, К-50
1.3
8161
Оператор спецводоочищення Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Фартух із полімерних матеріалів Чоботи гумові Рукавички гумові Рукавички з полімерним покриттям Ковпак бавовняний Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Для роботи з кислотами і лугами додатково: Костюм для захисту від розчинів кислот і лугів Для роботи з кислотами і лугами взимку додатково: Костюм для захисту від розчинів кислот і лугів та від знижених температур Засіб індивідуального захисту органів дихання протиаерозольний Засіб індивідуального захисту органів дихання протигазовий Навушники протишумові або вкладиші протишумові Фартух із полімерних матеріалів Черевики шкіряні 12 черговий 12 3 1 6 24 36 24 3 або до зносу 12 12 36 до зносу до зносу до зносу 12 12 ЗМи В В Ву Ми Ми Вн Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн К-50 Тн, К-50 В Мп
1.4
7233.1
Слюсар з ремонту реакторно-турбінного обладнання Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики шкіряні Рукавички з полімерним покриттям Чоботи гумові Окуляри захисні Навушники протишумові Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Черевики шкіряні Під час виконання робіт з очищення поверхонь нагріву ємностей теплообмінної апаратури (гідроочистка): Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Білизна натільна Берет бавовняний Чоботи гумові Рукавички гумові (господарчі) Фартух із нагрудником Окуляри захисні закриті Шкарпетки бавовняні Рушник Костюм герметичний поліуретановий спеціального призначення 12 12 1 чергові до зносу до зносу 24 36 24 3 або до зносу 12 12 12 6 6 6 6 3 до зносу 1 1 3 ЗМи Мп Ми В Зп ПШН-Б Вн Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн Мп ЗМи Рз Рз РзМиЗ Рз, Вн РзВнМиНм ЗП Рз 3
1.5
8161
Машиніст блочного щита керування агрегатами (парогенератор-турбіна) Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики шкіряні Рукавички з полімерним покриттям Рукавички діелектричні Навушники протишумові Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Окуляри захисні На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений 12 12 1 до зносу до зносу 24 до зносу 36 24 3 або до зносу 12 ЗМи Мп Ми Ев ПШН-Б Вн ЗП Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн
1.6
8163
Машиніст берегових насосних станцій Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики шкіряні Рукавички гумові Рукавички з полімерним покриттям Навушники протишумові або вкладиші протишумові Окуляри захисні Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів На вологих роботах додатково: Костюм для захисту від води та нетоксичних розчинів Шолом під каску Чоботи гумові На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений 12 12 6 1 до зносу до зносу 24 12 12 12 36 24 3 або до зносу 12 ЗМи Мп Ву Ми ЗП Вн Вн ЗМи В Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн
1.7
2149.2 2143.2 2144.2
Інженер з експлуатації устаткування атомної електростанції; Інженер з розрахунків та режимів (атомні реактори) Інженер з ремонту і налагодження електроенергетичного устаткування атомної станції Інженер з ремонту та обслуговування автоматики та засобів вимірювання атомної електростанції Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики шкіряні Рукавички з полімерним покриттям Навушники протишумові Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Рукавички діелектричні Боти чи калоші діелектричні Окуляри захисні На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Влітку додатково: Туфлі 12 12 1 до зносу 24 до зносу чергові до зносу 36 24 3 або до зносу 12 12 ЗМи Мп Ми ПШН-Б Вн Ев Ев ЗП Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн Ми
2. Роботи з радіоактивними речовинами і джерелами іонізуючого випромінювання*
2.1
8322
Водій автотранспортних засобів (спецавтомобіля за одночасного виконання обов'язків дозиметриста) Комбінезон бавовняний Білизна натільна Рушник Берет бавовняний Шкарпетки бавовняні Рукавички гумові Черевики Чоботи гумові Комбінезон пластикатовий Нарукавники пластикатові Респіратор пилозахисний Окуляри захисні Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Водію автомобіля, який водить спецмашину з неопалюваною кабіною На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений 6 6 1 6 1 6 6 12 черговий чергові до зносу до зносу 24 36 24 3 або до зносу 12 Рз Рз Рз Рз Рз, Вн Рз Рз, Вн Ри Ри ЗП Вн Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн
2.2
7242
Працівники, безпосередньо зайняті на переносних установках для гамма-дефектоскопії Дефектоскопіст рентгено-гаммаграфування Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики шкіряні Берет бавовняний Рукавиці бавовняні Ручний захват для ампул Нарукавники пластикатові Респіратор пилозахисний Окуляри або щиток для обличчя захисні Рушник Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений 12 6 12 3 до зносу чергові до зносу до зносу 1 24 36 24 3 або до зносу 12 Рз Рз Рз Рз Ри Вн Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн
2.3
7242 7243
Працівники, безпосередньо зайняті на стаціонарних установках для рентгено-гаммадефектоскопії Дефектоскопіст рентгено-гаммаграфування Лаборант рентгено-спектрального аналізу Рушник Халат бавовняний Берет бавовняний Рукавиці бавовняні Ручний захват для ампул Нарукавники пластикатові Респіратор пилозахисний Рукавички діелектричні Боти чи калоші діелектричні Фартух з освинцьованої гуми Чоботи гумові із захисним підноском Окуляри або щиток для обличчя захисні Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Окуляри з освинцьованого скла Костюм для захисту від виробничих забруднень та механічних впливів Туфлі шкіряні Черевики шкіряні 1 12 12 3 до зносу чергові до зносу до зносу до зносу 12 до зносу до зносу 24 до зносу 12 12 12 Рз Рз Рз Ри Ев Ев Вн Вн Ми Мп
2.4
8121 7241 8159 7241 2149.2 2111.2 2113.2 7243 8290
Працівники, безпосередньо зайняті виконанням лабораторних або промислових робіт із застосуванням відкритих радіоактивних речовин загальною активністю до 10 мілікюрі і більше Лаборант спектрального аналізу Лаборант-радіометрист Лаборант хімічного аналізу Слюсар з контрольно- вимірювальних приладів та автоматики (електромеханіка) Інженер-технолог Інженер-радіолог Інженер-радіохімік Дозиметрист Пробовідбірник Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Білизна натільна Берет бавовняний Шкарпетки бавовняні Рушник Напівкомбінезон пластикатовий Фартух пластикатовий Нарукавники пластикатові Рукавички гумові Черевики Чоботи гумові Респіратор пилозахисний Окуляри з освинцьованого скла Фартух з освинцьованої гуми Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Ручний захват для ампул Для роботи з кислотами і лугами додатково: Костюм для захисту від розчинів кислот і лугів Засіб індивідуального захисту органів дихання протиаерозольний Засіб індивідуального захисту органів дихання протигазовий Туфлі 3 6 3 1 1 черговий черговий чергові 6 12 чергові до зносу до зносу до зносу 24 12 до зносу до зносу до зносу 12 Рз Рз Рз Рз Ри Ри Ри Рз, Вн Рз Рз, Вн Вн К-50 Ми
2.5
7233 7134 7233 1222.2
Працівники, безпосередньо зайняті ремонтом забрудненого радіоактивними речовинами устаткування витяжних шаф, боксів, спецвентиляції Слюсар з ремонту та обслуговування систем вентиляції та кондиціювання Ізолювальник з термоізоляції Слюсар-ремонтник Майстер Костюм бавовняний Білизна натільна Берет бавовняний Шкарпетки бавовняні Рушник Чоботи гумові Черевики Рукавиці брезентові Рукавички гумові Напівкомбінезон пластикатовий Фартух пластикатовий Нарукавники пластикатові Респіратор пилозахисний Окуляри з освинцьованого скла Фартух з освинцьованої гуми Костюм для захисту від виробничих забруднень та механічних впливів Окуляри або щиток для обличчя захисні Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів 3 6 3 1 1 3 або чергові 6 чергові 6 черговий черговий чергові до зносу до зносу до зносу 12 до зносу 24 Рз Рз Рз Рз Рз, Вн Рз Рз Рз, Вн Ри Ри Ри Вн
2.6
2149.2 7233 8161 3152 1222.2
Працівники, безпосередньо зайняті на роботах з радіоактивними речовинами і джерелами іонізуючого випромінювання на ядерних реакторах, спецскладах Інженер-технолог Слюсар-ремонтник Оператор транспортно- технологічного устаткування Інженер-інспектор Майстер Костюм бавовняний Білизна натільна Берет бавовняний Шкарпетки бавовняні Чоботи гумові Фартух пластикатовий Нарукавники пластикатові Респіратор пилозахисний Окуляри з освинцьованого скла Фартух з освинцьованої гуми Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Ручний захват для ампул Рукавички діелектричні Рукавички гумові Рушник Черевики Боти чи калоші діелектричні 6 6 3 1 чергові черговий чергові до зносу до зносу до зносу 24 до зносу до зносу 6 1 6 до зносу Рз Рз Рз Рз Рз, Вн Ри Ри Вн Ев Рз, Вн Ев Рз
2.7
7233 7136 1222.2
Працівники, безпосередньо зайняті ремонтом забрудненого радіоактивними речовинами обладнання спецканалізації, а також безпосередньо зайняті на аварійних роботах Слюсар аварійновідновлювальних робіт Монтажник санітарно-технічного устаткування Майстер Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Білизна натільна Берет бавовняний Шкарпетки бавовняні Рушник Чоботи гумові або черевики Рукавички гумові Рукавиці брезентові Напівкомбінезон пластикатовий Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Фартух пластикатовий Нарукавники пластикатові Респіратор пилозахисний Окуляри з освинцьованого скла Фартух з освинцьованої гуми 3 6 3 1 1 3 6 6 чергові черговий 24 черговий чергові до зносу до зносу до зносу Р3 Р3 Р3 Р3 Рз, Вн Рз Р3, Вн Рз Ри Вн Ри Ри
2.8
2111.2 7243 3111
Працівники дозиметричних служб, зайняті на роботах з радіоактивними речовинами і джерелами іонізуючого випромінювання Інженер-радіолог Дозиметрист Технік-дозиметрист Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Білизна натільна Берет бавовняний Шкарпетки бавовняні Рушник Рукавиці брезентові Рукавички гумові Окуляри з освинцьованого скла Фартух з освинцьованої гуми Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Чоботи гумові Фартух пластикатовий Нарукавники пластикатові Респіратор пилозахисний 6 6 3 1 1 чергові 6 до зносу до зносу 24 чергові черговий чергові до зносу Рз Рз Рз Рз Рз Рз, Вн Вн, Р3 Ри Ри
2.9
7241 7241 7241 7241 8161
Працівники, Безпосередньо зайняті обслуговуванням обладнання в зоні, що контролюється Електрослюсар з ремонту й обслуговування автоматики та засобів вимірювань електростанцій Електромонтер з обслуговування електроустаткування електростанцій Електромонтер з обслуговування перетворювальних пристроїв Електромонтер диспетчерського устаткування та телеавтоматики Оператор реакторного відділення Жилет сигнальний Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Білизна натільна Берет бавовняний Шкарпетки бавовняні Рушник Чоботи гумові або черевики Рукавички гумові Напівкомбінезон пластикатовий Фартух пластикатовий Нарукавники пластикатові Респіратор пилозахисний Окуляри з освинцьованого скла Окуляри або щиток для обличчя захисні Рукавички діелектричні Боти діелектричні Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів У разі проведення робіт, пов'язаних із ризиком виникнення електричної дуги: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Куртка-накидка з термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Білизна натільна термостійка Рукавички трикотажні термостійкі На зовнішніх роботах взимку додатково: Рукавиці теплі Черевики або чоботи шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві Каска термостійка із захисним щитком для обличчя з термостійкою окантовкою Підшоломник термостійкий Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями для захисту від знижених температур до зносу 3 6 3 1 1 3 6 6 черговий чергові до зносу до зносу до зносу до зносу до зносу 24 24 24 6 3 12 12 до зносу 24 36 СО Р3 Рз Рз Рз Рз, Вн Рз Рз, Вн Ри Ри Ри Ев Ев Вн ТоТиТрЕс ТоТиТрЕс Тр Тр МпТрНм Тр ТоТиТрЕсТн
2.10
8154 1222.2 8264 8264 7136 7233 9133
Працівники спецпралень Дезактиваторник Майстер Оператор пральних машин Машиніст із прання та ремонту спецодягу Слюсар-сантехнік Слюсар-ремонтник Комплектувальник білизни Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Берет бавовняний Шкарпетки бавовняні Рушник Чоботи гумові Рукавички гумові Фартух пластикатовий Нарукавники пластикатові Респіратор пилозахисний Окуляри або щиток для обличчя захисні Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів 6 6 0,5 1 12 1 черговий чергові до зносу до зносу 24 Рз Рз Рз Рз, Вн Рз, Вн Ри Ри Вн
2.11
2149.2 8159 1222.2
Працівники, зайняті переробкою та захороненням радіоактивних речовин Інженер-технолог Переробник радіоактивних відходів Майстер (переробки та захоронення радіоактивного брухту) Комбінезон бавовняний Білизна натільна Рушник Шкарпетки бавовняні Берет бавовняний Рукавички з полімерним покриттям Черевики шкіряні Рукавички гумові Пневмокостюм Респіратор пилозахисний Окуляри з освинцьованого скла Фартух з освинцьованої гуми Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Тапочки для проходження через санпропуск На зовнішніх роботах узимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Черевики шкіряні утеплені 6 6 1 1 6 1 12 6 черговий до зносу до зносу до зносу 24 12 36 24 3 або до зносу 12 12 Рз Рз Рз Рз Рз В Рз, Вн Ри Вн Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн
2.12
4190 8333.2 9411
Табельник Ліфтер Комірник, зайнятий у цеховій коморі, та всі працівники у виробничих приміщеннях із радіоактивними речовинами і джерелами іонізуючиого випромінювання Халат бавовняний Берет бавовняний Галоші гумові Респіратор пилозахисний Рукавички гумові Рукавички із полімерним покриттям Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів 12 12 чергові до зносу 6 1 24 Рз Рз Рз, Вн Рз, Вн Рз Вн
             
2.13
9132
Прибиральник виробничих приміщень, постійно зайнятий прибиранням приміщень, у яких проводиться робота з радіоактивними речовинами незалежно від загальної активності Халат бавовняний Рушник Черевики Чоботи гумові Рукавички гумові Нарукавники пластикатові Респіратор пилозахисний Рукавички з полімерним покриттям Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів 6 1 12 12 1 чергові до зносу 1 24 Рз Рз Рз, Вн Рз, Вн Ри Рз Вн
3. Експлуатація устаткування підземних гідроелектростанцій*
3.1
7241
Електромонтер головного щита керування електростанції Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики шкіряні Рукавички з полімерним покриттям Засіб індивідуального захисту органів дихання протигазовий Засіб індивідуального захисту органів дихання протиаерозольний Рукавички діелектричні Боти чи калоші діелектричні Навушники протишумові або вкладиші протишумові Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Для проведення робіт, пов'язаних із ризиком виникнення електричної дуги: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Куртка-накидка з термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Білизна натільна термостійка Рукавички трикотажні термостійкі Черевики або чоботи шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві Каска термостійка із захисним щитком для обличчя з термостійкою окантовкою Підшоломник термостійкий На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями для захисту від знижених температур Підшоломник термостійкий утеплений Черевики або чоботи утеплені шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві 12 12 1 до зносу до зносу до зносу до зносу до зносу 24 36 24 3 або до зносу 12 24 24 6 3 12 до зносу 24 36 24 12 ЗМи Мп Ми Ев Ев Вн Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн ТоТиТрЕс ТоТиТрЕс Тр Тр МпТрНм Тр ТоТиТрЕсТн ТрТн МпТрНмТн
3.2
7241
Електромонтер з обслуговування гідроагрегатів машинного залу Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики шкіряні Рукавички з полімерним покриттям Рукавички діелектричні Боти чи калоші діелектричні Навушники протишумні або вкладиші протишумові Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Чоботи гумові На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений 12 12 1 до зносу до зносу до зносу 24 12 36 24 3 або до зносу 12 ЗМи Мп Ми Ев Ев Вн В Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн
3.3
7241
Електрослюсар з ремонту електричних машин Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики шкіряні Рукавички з полімерним покриттям Каска захисна Навушники протишумові або вкладиші протишумові Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений 12 12 1 до зносу до зносу 24 36 24 3 або до зносу 12 ЗМи Мп Ми Вн Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн
3.4
7241
Електрослюсар з ремонту електроустаткування електростанцій Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики шкіряні Рукавички з полімерним покриттям Каска захисна Навушники протишумові або вкладиші протишумові Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Рукавички діелектричні Боти чи калоші діелектричні На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Для проведення робіт, пов'язаних із ризиком виникнення електричної дуги: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Куртка-накидка з термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Білизна натільна термостійка Рукавички трикотажні термостійкі Черевики або чоботи шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві Каска термостійка із захисним щитком для обличчя з термостійкою окантовкою Підшоломник термостійкий На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями для захисту від знижених температур Підшоломник термостійкий утеплений Черевики або чоботи утеплені шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві 12 12 1 до зносу до зносу 24 до зносу до зносу 36 24 3 або до зносу 12 24 24 6 3 12 до зносу 24 36 24 12 ЗМи Мп Ми Вн Ев Ев Тн Мп, Тн Ми,Тн ТоТиТрЕс ТоТиТрЕс Тр Тр МпТрНм Тр ТоТиТрЕсТн ТрТн МпТрНмТн
3.5
8161
Машиніст гідроагрегатів Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики шкіряні Рукавички з полімерним покриттям Каска захисна Навушники протишумові або вкладиші протишумові Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Рукавички діелектричні Боти чи калоші діелектричні На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Для проведення робіт, пов'язаних із ризиком виникнення електричної дуги: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Куртка-накидка з термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Білизна натільна термостійка Рукавички трикотажні термостійкі Черевики або чоботи шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві Каска термостійка із захисним щитком для обличчя з термостійкою окантовкою Підшоломник термостійкий На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями для захисту від знижених температур Підшоломник термостійкий утеплений Черевики або чоботи утеплені шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві 12 12 1 до зносу до зносу 24 до зносу до зносу 36 24 3 або до зносу 12 24 24 6 3 12 до зносу 24 36 24 12 ЗМи Мп Ми Вн Ев Ев Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн ТоТиТрЕс ТоТиТрЕс Тр Тр МпТрНм Тр ТоТиТрЕсТн ТрТн МпТрНмТн
3.6
7233
Слюсар з ремонту гідротурбінного устаткування Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики шкіряні Рукавички з полімерним покриттям Каска захисна Навушники протишумові або вкладиші протишумові Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Рукавички діелектричні Боти чи калоші діелектричні Чоботи гумові На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений 12 12 1 до зносу до зносу 24 до зносу до зносу до зносу 36 24 3 або до зносу 12 ЗМи Мп Ми Вн Ев Ев В Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн
3.7
7241
Електрослюсар з ремонту устаткування розподільних пристроїв Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики шкіряні Рукавички з полімерним покриттям Каска захисна Навушники протишумові або вкладиші протишумові Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Рукавички діелектричні Боти чи калоші діелектричні Чоботи гумові На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Засіб індивідуального захисту органів дихання протигазовий Засіб індивідуального захисту органів дихання протиаерозольний Для проведення робіт, пов'язаних із ризиком виникнення електричної дуги: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Куртка-накидка з термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Білизна натільна термостійка Рукавички трикотажні термостійкі Черевики або чоботи шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві Каска термостійка із захисним щитком для обличчя з термостійкою окантовкою Підшоломник термостійкий Узимку додатково: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями для захисту від знижених температур Підшоломник термостійкий утеплений Черевики або чоботи утеплені шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві Для роботи в зонах впливу електричного поля з напругою більше ніж 5 кВ/м додатково: Екранувальний комплект літній для захисту від впливу електричних полів промислової частоти типу ЕП-1 Екранувальний комплект зимовий для захисту від впливу електричних полів промислової частоти типу ЕП-3 Під час виконання робіт, де передбачається контактування з трансформаторним маслом Рукавиці бензомаслостійкі Під час виконання ремонтних робіт усередині маслонаповненого обладнання Костюм прогумований 12 12 1 до зносу до зносу 24 до зносу до зносу до зносу 36 24 3 або до зносу 12 до зносу до зносу 24 24 6 3 12 до зносу 24 36 24 12 до зносу до зносу 2 12 ЗМи Мп Ми Вн Ев Ев В Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн ТоТиТрЕс ТоТиТрЕс Тр Тр МпТрНм Тр ТоТиТрЕсТн ТрТн МпТрНмТн ЕпЕм ЕпЕм
3.8
7241 2149.2
Електромонтер з обслуговування підстанції Інженер з ремонту та експлуатації гідротехнічних споруджень Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики шкіряні Рукавички з полімерним покриттям Каска захисна Навушники протишумові або вкладиші протишумові Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Рукавички діелектричні Боти діелектричні Чоботи гумові На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Засіб індивідуального захисту органів дихання протигазовий Засіб індивідуального захисту органів дихання протиаерозольний Для проведення робіт, пов'язаних із ризиком виникнення електричної дуги: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Куртка-накидка з термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Білизна натільна термостійка Рукавички трикотажні термостійкі Черевики або чоботи шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві Каска термостійка із захисним щитком для обличчя з термостійкою окантовкою Підшоломник термостійкий На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями для захисту від знижених температур Підшоломник термостійкий утеплений Черевики або чоботи утеплені шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві Для роботи в зонах впливу електричного поля з напругою більше ніж 5 кВ/м додатково: Екранувальний комплект літній для захисту від впливу електричних полів промислової частоти типу ЕП-1 Екранувальний комплект зимовий для захисту від впливу електричних полів промислової частоти типу ЕП-3 12 12 1 до зносу до зносу 24 до зносу 12 до зносу 36 24 3 або до зносу 12 до зносу до зносу 24 24 6 3 12 до зносу 24 36 24 12 18 або до зносу до зносу ЗМи Мп Ми Вн Ев Ев В Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн ТоТиТрЕс ТоТиТрЕс Тр Тр МпТрНм Тр ТоТиТрЕсТн ТрТн МпТрНмТн ЕпЕм ЕпЕм
3.9
3113
Електрик цеху, електрик дільниці Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики шкіряні Рукавички з полімерним покриттям Каска захисна Навушники протишумові або вкладиші протишумові Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Рукавички діелектричні Боти чи калоші діелектричні Чоботи гумові На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Для проведення робіт, пов'язаних із ризиком виникнення електричної дуги: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Куртка-накидка з термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Білизна натільна термостійка Рукавички трикотажні термостійкі Черевики або чоботи шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві Каска термостійка із захисним щитком для обличчя з термостійкою окантовкою Підшоломник термостійкий Узимку додатково: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями для захисту від знижених температур Підшоломник термостійкий утеплений Черевики або чоботи утеплені шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві 12 12 1 до зносу до зносу 24 до зносу до зносу до зносу 36 24 3 або до зносу 12 24 24 6 3 12 до зносу 24 36 24 12 ЗМи Мп Ми Вн Ев Ев В Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн ТоТиТрЕс ТоТиТрЕс Тр Тр МпТрНм Тр ТоТиТрЕсТн ТрТн МпТрНмТн
3.10
1222.2
Начальник оперативно-експлуатаційної служби Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики шкіряні Рукавички з полімерним покриттям Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Рукавички діелектричні Боти чи калоші діелектричні Засіб індивідуального захисту органів дихання протигазовий Засіб індивідуального захисту органів дихання протиаерозольний На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Для проведення робіт, пов'язаних із ризиком виникнення електричної дуги: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Куртка-накидка з термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Білизна натільна термостійка Рукавички трикотажні термостійкі Черевики або чоботи шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві Каска термостійка із захисним щитком для обличчя з термостійкою окантовкою Підшоломник термостійкий На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями для захисту від знижених температур Підшоломник термостійкий утеплений Черевики або чоботи утеплені шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві 12 12 1 24 до зносу до зносу до зносу до зносу 36 24 3 або до зносу 12 24 24 6 3 12 до зносу 24 36 24 12 ЗМи Мп Ми Вн Ев Ев Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн ТоТиТрЕс ТоТиТрЕс Тр Тр МпТрНм Тр ТоТиТрЕсТн ТрТн МпТрНмТн
3.11
1222.2
Начальник зміни Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики шкіряні Рукавички з полімерним покриттям Навушники протишумові або вкладиші протишумові Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Рукавички діелектричні Боти чи калоші діелектричні На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Засіб індивідуального захисту органів дихання протигазовий Засіб індивідуального захисту органів дихання протиаерозольний Для проведення робіт, пов'язаних із ризиком виникнення електричної дуги: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Куртка-накидка з термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Білизна натільна термостійка Рукавички трикотажні термостійкі Черевики або чоботи шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві Каска термостійка із захисним щитком для обличчя з термостійкою окантовкою Підшоломник термостійкий Узимку додатково: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями для захисту від знижених температур Підшоломник термостійкий утеплений Черевики або чоботи утеплені шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві 12 12 1 до зносу 24 до зносу до зносу 36 24 3 або до зносу 12 до зносу до зносу 24 24 6 3 12 до зносу 24 36 24 12 ЗМи Мп Ми Вн Ев Ев Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн ТоТиТрЕс ТоТиТрЕс Тр Тр МпТрНм Тр ТоТиТрЕсТн ТрТн МпТрНмТн
3.12
2143.2 7241
Інженер-енергетик служби релейного захисту автоматики, вимірювань та телемеханіки Електромонтер з ремонту апаратури, релейного захисту та автоматики Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики шкіряні Рукавички з полімерним покриттям Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Рукавички діелектричні Боти чи калоші діелектричні На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Засіб індивідуального захисту органів дихання протигазовий Засіб індивідуального захисту органів дихання протиаерозольний Для проведення робіт, пов'язаних із ризиком виникнення електричної дуги: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Куртка-накидка з термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Білизна натільна термостійка Рукавички трикотажні термостійкі Черевики або чоботи шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві Каска термостійка із захисним щитком для обличчя з термостійкою окантовкою Підшоломник термостійкий На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями для захисту від знижених температур Підшоломник термостійкий утеплений Черевики або чоботи утеплені шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві 12 12 1 24 до зносу до зносу 36 24 3 або до зносу 12 до зносу до зносу 24 24 6 3 12 до зносу 24 36 24 12 ЗМи Мп Ми Вн Ев Ев Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн ТоТиТрЕс ТоТиТрЕс Тр Тр МпТрНм Тр ТоТиТрЕсТн ТрТн МпТрНмТн
3.13
2143.2
Інженер з налагодження удосконалення технології та експлуатації електричних станцій та мереж Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики шкіряні Рукавички з полімерним покриттям Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Рукавички діелектричні Боти чи калоші діелектричні Чоботи гумові На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Засіб індивідуального захисту органів дихання протигазовий Засіб індивідуального захисту органів дихання протиаерозольний Для проведення робіт, пов'язаних із ризиком виникнення електричної дуги: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Куртка-накидка з термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Білизна натільна термостійка Рукавички трикотажні термостійкі Черевики або чоботи шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві Каска термостійка із захисним щитком для обличчя з термостійкою окантовкою Підшоломник термостійкий На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями для захисту від знижених температур Підшоломник термостійкий утеплений Черевики або чоботи утеплені шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві Для роботи в зонах впливу електричного поля з напругою більше ніж 5 кВ/м додатково: Екранувальний комплект літній для захисту від впливу електричних полів промислової частоти типу ЕП-1 Екранувальний комплект зимовий для захисту від впливу електричних полів промислової частоти типу ЕП-3 12 12 1 24 до зносу до зносу до зносу 36 24 3 або до зносу 12 до зносу до зносу 24 24 6 3 12 до зносу 24 36 24 12 до зносу до зносу ЗМи Мп Ми Вн Ев Ев В Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн ТоТиТрЕс ТоТиТрЕс Тр Тр МпТрНм Тр ТоТиТрЕсТн ТрТн МпТр НмТн ЕпЕм ЕпЕм
4. Експлуатація сіркогазоуловлювальних установок*
4.1
7233.2
Слюсар з експлуатації та ремонту газового устаткування Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики шкіряні Рукавички з полімерним покриттям Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Рукавички діелектричні Боти чи калоші діелектричні Чоботи гумові На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений 12 12 1 24 до зносу до зносу до зносу 36 24 3 або до зносу 12 ЗМи Мп Ми Вн Ев Ев В Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн
4.2
7241
Електромонтер з ремонту та обслуговування електрообладнання Костюм для захисту від розчинів кислот і лугів Черевики шкіряні Рукавички з полімерним покриттям Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Рукавички діелектричні Боти чи калоші діелектричні Чоботи гумові Каска захисна Навушники протишумові або вкладиші протишумові На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від кислот та лугів, від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Для проведення робіт, пов'язаних із ризиком виникнення електричної дуги: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Куртка-накидка з термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Білизна натільна термостійка Рукавички трикотажні термостійкі Черевики або чоботи шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві Каска термостійка із захисним щитком для обличчя з термостійкою окантовкою Підшоломник термостійкий На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями для захисту від знижених температур Підшоломник термостійкий утеплений Черевики або чоботи утеплені шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві 12 12 1 24 до зносу до зносу до зносу до зносу до зносу 36 24 3 або до зносу 12 24 24 6 3 12 до зносу 24 36 24 12 К-50 Мп Ми Вн Ев Ев В К-50, Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн ТоТиТрЕс ТоТиТрЕс Тр Тр МпТрНм Тр ТоТиТрЕсТн ТрТн МпТрНм Тн
5. Експлуатація устаткування електростанції, електричних і теплових мереж, обслуговування споживачів енергії**
5.1
8159
Оператор хімічного цеху електростанцій Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики шкіряні Рукавички з полімерним покриттям Рукавички гумові Засіб індивідуального захисту органів дихання протигазовий Окуляри захисні Під час виконання робіт із хлорування додатково: Протигаз промисловий Фартух із полімерних матеріалів Чоботи гумові Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений 12 12 1 2 до зносу до зносу до зносу 6 12 24 36 24 3 або до зносу 12 ЗМи, Вн Мп Ми Ву ЗП В В Вн ТН Мп, Тн Ми, Тн Тн
5.2
8151
Апаратник з приготування хімреагентів СОДВ (споруди очищення добавленої води) Костюм для захисту від води та нетоксичних розчинів Чоботи гумові Рукавички сукняні Рукавички з полімерним покриттям Рукавички гумові Засіб індивідуального захисту органів дихання протигазовий Окуляри захисні Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Костюм бавовняний Головний убір сукняний Фартух прогумований із нагрудником Комбінезон для захисту від хімічної дії (типу ТАЙКЕМ) Комбінезон для захисту від сухих та вологих речовин (типу ТАЙВЕК) Протигаз промисловий із коробками БКФ та КД Білизна натільна Щиток захисний Навушники захисні Маска захисна (повна) ЗМ Влітку додатково: Туфлі Костюм кислотозахисний На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Черевики шкіряні 12 12 2 1 2 до зносу до зносу 24 12 24 6 В 6 1 3 до зносу до зносу до зносу 12 36 24 3 або до зносу 12 12 Кк В Вн Ми Ву ЗП Вн ЗМиВу Кк ВнКкЩ50 КкЩ50 ЗВн Рз Зп Зп Зп КкЩ50 Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн Мп
5.3
8163
Апаратник хімводоочищення електростанцій Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Костюм для захисту від кислот та лугів Чоботи гумові Рукавички з полімерним покриттям Окуляри захисні Рукавички гумові Засіб індивідуального захисту органів дихання протигазовий Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Під час виконання робіт із хлорування додатково: Протигаз промисловий Фартух із полімерних матеріалів На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Черевики шкіряні 12 12 12 1 до зносу 6 до зносу 24 черговий 6 36 24 3 або до зносу 12 12 ЗМи, Вн В Ми ЗП Ву Вн В Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн Мп
5.4
8161
Машиніст блочної системи керування агрегатами (котел-турбіна) Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики шкіряні Рукавички із полімерним покриттям Навушники протишумові або вкладиші протишумові Окуляри захисні Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений 12 12 1 до зносу до зносу 24 36 24 3 або до зносу 12 ЗМи Мп Ми ЗП Вн Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн
             
5.5
8161
Машиніст газотурбінних установок Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики шкіряні Рукавички із полімерним покриттям Навушники протишумові Окуляри захисні Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений 12 12 1 до зносу до зносу 24 36 24 3 або до зносу 12 ЗМи Мп Ми ПШН-Б ЗП Вн Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн
5.6
8161
Машиніст гідроагрегатів Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Рукавички з полімерним покриттям Чоботи гумові Черевики шкіряні Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Навушники протишумові Окуляри захисні На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений 12 1 чергові 12 24 до зносу до зносу 36 24 3 або до зносу 12 ЗМи Ми В Мп Вн ПШН-Б ЗП Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн
5.7
8161
Машиніст енергоблока Старший машиніст Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики шкіряні Рукавички з полімерним покриттям Навушники протишумові Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений 12 12 1 до зносу 24 36 24 3 або до зносу 12 ЗМи Мп Ми ПШН-Б Вн Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн
5.8
8162.1 8162
Машиніст котлів Старший машиніст котельного устаткування Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Рукавички з полімерним покриттям Окуляри захисні Черевики шкіряні Навушники протишумові Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Костюм для захисту від іскор та теплового випромінювання Захисна маска для захисту обличчя від іскор та теплового випромінювання 12 1 до зносу 12 до зносу 24 36 до зносу ЗМи Ми ЗП Мп ПШН-Б Вн Тр, Тн Зп
5.9
8162
Машиніст подавання палива Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Рукавички з полімерним покриттям Черевики шкіряні Респіратор пилозахисний Окуляри захисні Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений 12 1 12 до зносу до зносу 24 36 24 3 або до зносу 12 ЗМи Ми Мп ЗП Вн Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн
5.10
8162
Машиніст парових турбін Старший машиніст турбінного відділення Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Рукавички з полімерним покриттям Черевики шкіряні Навушники протишумові Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів 12 1 12 до зносу 24 ЗМи Ми Мп ПШН-Б Вн
5.11
8163
Машиніст рибопідіймача Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики шкіряні Рукавички з полімерним покриттям Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений 12 12 1 24 36 24 3 або до зносу 12 ЗМи Мп Ми Вн Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн
5.12
8162
Машиніст центрального теплового щита керування котлами Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики шкіряні Рукавички з полімерним покриттям Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів 12 12 1 24 ЗМи Мп Ми Вн
5.13
8162
Машиніст центрального теплового щита керування паровими турбінами Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики шкіряні Рукавички з полімерним покриттям Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів 12 12 1 24 ЗМи Мп Ми Вн
5.14
8162
Машиніст-обхідник з котельного устаткування Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Рукавички з полімерним покриттям Черевики шкіряні Окуляри захисні Навушники протишумові Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений 12 1 12 до зносу до зносу 24 36 24 3 або до зносу 12 ЗМиТк Ми Мп ЗП ПШН-Б Вн Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн
5.15
8162
Машиніст-обхідник з турбінного устаткування Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Рукавички з полімерним покриттям Навушники протишумові Черевики шкіряні Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений 12 1 до зносу 12 24 36 24 3 або до зносу 12 ЗМи Ми ПШН-Б Мп Вн Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн
5.16
8162
Моторист автоматизованого подавання палива Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики шкіряні Рукавиці брезентові Рукавички з полімерним покриттям Навушники протишумові Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений 12 12 1 1 до зносу 24 36 24 3 або до зносу 12 ЗМи Мп Ми Ми ПШН-Б Вн Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн
5.17
8162
Моторист багерної (шламової) насосної Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики шкіряні Рукавички з полімерним покриттям Чоботи гумові Рукавички гумові Навушники протишумові Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений 12 12 1 12 3 до зносу 24 36 24 3 або до зносу 12 ЗМи Мп Ми В Вн Вн Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн
5.18
8163
Моторист водоскиду Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Чоботи гумові Рукавички брезентові Навушники протишумові Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів 12 12 1 до зносу 24 ЗМи, Вн В Ми Вн
5.19
8161
Моторист з прибирання устаткування електростанцій Під час виконання робіт із прибирання пилу та попелу в котельних цехах: Комбінезон для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики шкіряні Рукавиці брезентові Навушники протишумові Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів 12 12 1 до зносу 24 ЗМи Мп Ми ПШН-Б Вн
5.20
8162
Старший машиніст котлотурбінного цеху Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики шкіряні Рукавички з полімерним покриттям Навушники протишумові Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений 12 12 1 до зносу 24 36 24 3 або до зносу 12 ЗМи Мп Ми ПШН-Б Вн Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн
5.21
8262
Обхідник траси гідрозоловилучення та золовідвалів Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Чоботи гумові Рукавички з полімерним покриттям Окуляри захисні Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений 12 12 1 до зносу 24 36 24 3 або до зносу 12 ЗМи В Ми ЗП Вн Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн
5.22
8163 7241
Обхідник гідроспоруд Пірометрист Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики шкіряні Чоботи гумові Рукавички з полімерним покриттям Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений 12 12 12 1 24 36 24 3 або до зносу 12 ЗМи, Вн Мп В Ми Вн Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн
5.23
7241
Електромонтер головного щита керування електростанцією Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Рукавички з полімерним покриттям Черевики шкіряні Калоші діелектричні Рукавички діелектричні Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Для проведення робіт, пов'язаних із ризиком виникнення електричної дуги: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Куртка-накидка з термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Білизна натільна термостійка Рукавички трикотажні термостійкі Черевики або чоботи шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві Каска термостійка із захисним щитком для обличчя з термостійкою окантовкою Підшоломник термостійкий На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями для захисту від знижених температур Підшоломник термостійкий утеплений Черевики або чоботи утеплені шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві 12 1 12 чергові чергові 24 36 24 3 або до зносу 12 24 24 6 3 12 до зносу 24 36 24 12 ЗМи Ми Мп Ев Ев Вн Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн ТоТи ТрЕс ТоТи ТрЕс Тр Тр МпТрНм Тр ТоТи ТрЕс Тн ТрТн МпТрНмТн
5.24
7241
Електромонтер з обслуговування гідроагрегатів машинного залу Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Рукавички із полімерним покриттям Чоботи гумові Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Навушники протишумові Рукавички діелектричні Боти чи калоші діелектричні Окуляри захисні На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений 12 1 12 24 до зносу до зносу чергові до зносу 36 24 3 або до зносу 12 ЗМи Ми Ву Вн ПШН-Б Ев Ев ЗП Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн
5.25
7241
Електромонтер з обслуговування електроустаткування електростанцій Начальник зміни Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики шкіряні Рукавички із полімерним покриттям Рукавички діелектричні Боти чи калоші діелектричні Окуляри захисні Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Навушники протишумові На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Для проведення робіт, пов'язаних із ризиком виникнення електричної дуги: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Куртка-накидка з термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Білизна натільна термостійка Рукавички трикотажні термостійкі Черевики або чоботи шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві Каска термостійка із захисним щитком для обличчя з термостійкою окантовкою Підшоломник термостійкий На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями для захисту від знижених температур Підшоломник термостійкий утеплений Черевики або чоботи утеплені шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві Для роботи в зонах впливу електричного поля з напругою більше ніж 5 кВ/м додатково: Екранувальних комплект літній для захисту від впливу електричних полів промислової частоти типу ЕП-1 Екранувальних комплект зимовий для захисту від впливу електричних полів промислової частоти типу ЕП-3 12 12 1 чергові чергові до зносу 24 до зносу 36 24 3 або до зносу 12 24 24 6 3 12 до зносу 24 36 24 12 до зносу до зносу ЗМи Мп Ми Ев Ев ЗП Вн ПШН-Б Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн ТоТи ТрЕс ТоТиТрЕс Тр Тр МпТрНм Тр ТоТиТрЕсТн ТрТн МпТрНмТн ЕпЕм ЕпЕм
5.26
7241 7241
Електромонтер з обслуговування і ремонту установок захисту від корозії підземних трубопроводів Електромонтер з експлуатації розподільних мереж (з захисту КЛ від корозії) Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики шкіряні Рукавички з полімерним покриттям Рукавички діелектричні Калоші діелектричні Окуляри захисні Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Під час виконання капітальних ремонтів РП, ТП Респіратор газопилозахисний 12 12 1 чергові чергові до зносу 24 36 24 3 або до зносу 12 до зносу ЗМи Мп Ми Ев Ев ЗП Вн Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн
5.27
7241
Електромонтер з обслуговування перетворювальних пристроїв Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Рукавички з полімерним покриттям Черевики шкіряні Рукавички діелектричні Калоші діелектричні Каска захисна Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Для проведення робіт, пов'язаних із ризиком виникнення електричної дуги: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Куртка-накидка з термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Білизна натільна термостійка Рукавички трикотажні термостійкі Черевики або чоботи шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві Каска термостійка із захисним щитком для обличчя з термостійкою окантовкою Підшоломник термостійкий На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями для захисту від знижених температур Підшоломник термостійкий утеплений Черевики або чоботи утеплені шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві 12 1 12 чергові чергові до зносу 24 24 24 6 3 12 до зносу 24 36 24 12 ЗМи Ми Мп Ев Ев Вн ТоТиТрЕс ТоТиТрЕс Тр Тр МпТрНм Тр ТоТиТрЕсТн ТрТн МпТрНмТн
5.28
7241
Електромеханік з обслуговування і ремонту вітроенергетичної установки Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Рукавички з полімерним покриттям Черевики шкіряні Рукавички діелектричні Калоші діелектричні Окуляри захисні Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Для проведення робіт, пов'язаних із ризиком виникнення електричної дуги: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Куртка-накидка з термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Білизна натільна термостійка Рукавички трикотажні термостійкі Черевики або чоботи шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві Каска термостійка із захисним щитком для обличчя з термостійкою окантовкою Підшоломник термостійкий На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями для захисту від знижених температур Підшоломник термостійкий утеплений Черевики або чоботи утеплені шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві 12 1 12 чергові чергові до зносу 24 36 24 3 або до зносу 12 24 24 6 3 12 до зносу 24 36 24 12 ЗМи Ми Мп Ев Ев ЗП Вн Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн ТоТиТрЕс ТоТиТрЕс Тр Тр МпТрНм Тр ТоТиТрЕсТн ТрТн МпТрНмТн
5.29
7241
Електромонтер з випробувань та вимірювань Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики шкіряні або чоботи шкіряні Рукавички з полімерним покриттям Чоботи гумові Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений 12 24 1 36 24 36 36 3 або до зносу 12 ЗМи Мп Ми В Вн Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн
5.30
7241
Електрослюсар з обслуговування автоматики та засобів вимірювань електростанцій Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Рукавички з полімерним покриттям Черевики шкіряні Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Туфлі шкіряні Окуляри захисні Навушники протишумові Рукавички діелектричні На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Для проведення робіт, пов'язаних із ризиком виникнення електричної дуги: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Куртка-накидка з термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Білизна натільна термостійка Рукавички трикотажні термостійкі Черевики або чоботи шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві Каска термостійка із захисним щитком для обличчя з термостійкою окантовкою Підшоломник термостійкий На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями для захисту від знижених температур Підшоломник термостійкий утеплений Черевики або чоботи утеплені шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві 12 1 12 24 12 до зносу до зносу до зносу 36 24 3 або до зносу 12 24 24 6 3 12 до зносу 24 36 24 12 ЗМи Ми Мп Вн Ми ЗП ПШН-БЕв Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн ТоТи ТрЕс ТоТи ТрЕс Тр Тр МпТрНм Тр ТоТиТрЕсТн ТрТн МпТрНмТн
5.31
7241
Електрослюсар з ремонту електричних машин Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Рукавички з полімерним покриттям Черевики шкіряні Навушники або вкладиші протишумові Рукавички діелектричні Калоші діелектричні Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Для проведення робіт, пов'язаних із ризиком виникнення електричної дуги: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Куртка-накидка з термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Білизна натільна термостійка Рукавички трикотажні термостійкі Черевики або чоботи шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві Каска термостійка із захисним щитком для обличчя з термостійкою окантовкою Підшоломник термостійкий Взимку додатково: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями для захисту від знижених температур Підшоломник термостійкий утеплений Черевики або чоботи утеплені шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві 12 1 12 до зносу чергові чергові 24 36 24 3 або до зносу 12 24 24 6 3 12 до зносу 24 36 24 12 ЗМи Ми Мп Ев Ев Вн Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн ТоТиТрЕс ТоТиТрЕс Тр Тр МпТрНм Тр ТоТиТрЕсТн ТрТн МпТрНмТн
5.32
7233
Слюсар з обслуговування устаткування електростанцій СОДВ (споруди очищення добавленої води) Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики шкіряні Рукавички з полімерним покриттям Чоботи гумові Навушники протишумові Рукавички діелектричні Калоші діелектричні Окуляри захисні Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Головний убір сукняний Фартух прогумований із нагрудником Комбінезон для захисту від хімічної дії (типу ТАЙКЕМ) Комбінезон для захисту від сухих та вологих речовин (типу ТАЙВЕК) Протигаз промисловий із коробками БКФ та КД Білизна натільна Навушники захисні Маска захисна (повна) ЗМ Влітку додатково: Туфлі На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Для проведення робіт, пов'язаних із ризиком виникнення електричної дуги: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Куртка-накидка з термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Білизна натільна термостійка Рукавички трикотажні термостійкі Черевики або чоботи шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві Каска термостійка із захисним щитком для обличчя з термостійкою окантовкою Підшоломник термостійкий Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями для захисту від знижених температур Підшоломник термостійкий утеплений Черевики або чоботи утеплені шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві 12 12 1 12 до зносу чергові чергові до зносу 24 24 6 В 6 1 до зносу до зносу 24 36 24 3 або до зносу 12 24 24 6 3 12 до зносу 24 36 24 12 ЗМи Мп Ми В ПШН-Б Ев Ев ЗП Вн Кк ВнКкЩ50 КкЩ50 ЗВн Зп Зп Серії 6000S Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн ТоТиТрЕс ТоТиТрЕс Тр Тр МпТрНм Тр ТоТиТрЕсТн ТрТн МпТрНмТн
5.33
7241
Електромонтер з експлуатації електролічильників Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Окуляри захисні Чоботи гумові Черевики шкіряні Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений 12 до зносу 12 12 24 36 24 3 або до зносу 12 ЗМи ЗП В Мп Вн Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн
5.34
7241
Електромонтер з експлуатації розподільчих мереж Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Рукавички з полімерним покриттям Черевики шкіряні або чоботи шкіряні Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Окуляри захисні Для виконання робіт у заболоченій місцевості: Чоботи гумові Для бензопильників: Костюм для захисту від ланцюгової пилки Окуляри захисні На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Для проведення робіт, пов'язаних із ризиком виникнення електричної дуги: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Куртка-накидка з термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Білизна натільна термостійка Рукавички трикотажні термостійкі Черевики або чоботи шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві Каска термостійка із захисним щитком для обличчя з термостійкою окантовкою Підшоломник термостійкий На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями для захисту від знижених температур Підшоломник термостійкий утеплений Черевики або чоботи утеплені шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві 12 до зносу 12 24 до зносу 12 черговий до зносу 36 24 3 або до зносу 12 24 24 6 3 12 24 або до зносу 24 24 24 12 ЗМи Ми Мп Вн ЗП В ЗМпВуСо ЗП Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн ТоТиТрЕс ТоТиТрЕс Тр Тр МпТрНм Тр ТоТиТрЕсТн ТоТиТрЕс ТоТиТрЕсТн МпТрНмТн
5.35
9322
Електромонтер з ескізування трас ліній електропередач Черевики шкіряні або чоботи шкіряні Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Рукавички з полімерним покриттям На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений 12 24 12 1 36 24 3 або до зносу 12 Мп Вн ЗМи Ми Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн
5.36
9322
Електромонтер з нагляду за трасами кабельних мереж Черевики шкіряні або чоботи шкіряні Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Каска захисна На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Для проведення робіт, пов'язаних із ризиком виникнення електричної дуги: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Куртка-накидка з термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Білизна натільна термостійка Рукавички трикотажні термостійкі Черевики або чоботи шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві Каска термостійка із захисним щитком для обличчя з термостійкою окантовкою Підшоломник термостійкий На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями для захисту від знижених температур Підшоломник термостійкий утеплений Черевики або чоботи утеплені шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві 12 24 12 до зн. 36 24 3 або до зносу 12 24 24 6 3 12 24 або до зносу 24 24 24 12 Мп Вн ЗМи Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн ТоТиТрЕс ТоТиТрЕс Тр Тр МпТрНм Тр ТоТиТрЕсТн ТоТиТрЕс ТоТиТрЕсТн МпТрНмТн
5.37
7241
Електромонтер з обслуговування підстанцій Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Рукавички з полімерним покриттям Черевики шкіряні або чоботи шкіряні Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Окуляри захисні Для виконання робіт у заболоченій місцевості: Чоботи гумові На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Калоші чи боти діелектричні Для проведення робіт, пов'язаних із ризиком виникнення електричної дуги: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Куртка-накидка з термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Білизна натільна термостійка Рукавички трикотажні термостійкі Черевики або чоботи шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві Каска термостійка із захисним щитком для обличчя з термостійкою окантовкою Підшоломник термостійкий На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями для захисту від знижених температур Підшоломник термостійкий утеплений Черевики або чоботи утеплені шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві 12 1 12 24 до зносу 12 36 24 3 або до зносу 12 12 24 24 6 3 12 24 або до зносу 24 24 24 12 ЗМи Ми Мп Вн ЗП В Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн ТоТиТрЕс ТоТиТрЕс Тр Тр МпТрНм Тр ТоТиТрЕсТн ТоТиТрЕс ТоТиТрЕсТн МпТрНмТн
5.38
7241 7241
Електромонтер з оперативних перемикань у розподільчих мережах Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики шкіряні або чоботи шкіряні Рукавички з полімерним покриттям Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Окуляри захисні Жилет сигнальний Пояс запобіжний Рукавички діелектричні Калоші діелектричні Навушники протишумові На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Для проведення робіт, пов'язаних із ризиком виникнення електричної дуги: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Куртка-накидка з термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Білизна натільна термостійка Рукавички трикотажні термостійкі Черевики або чоботи шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві Каска термостійка із захисним щитком для обличчя з термостійкою окантовкою Підшоломник термостійкий На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями для захисту від знижених температур Підшоломник термостійкий утеплений Черевики або чоботи утеплені шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві 12 12 1 24 чергові до зносу до зносу чергові чергові до зносу 36 36 3 або до зносу 12 24 24 6 3 12 24 або до зносу 24 24 24 12 ЗМи Мп Ми Вн ЗП СО Ев Ев ПШН-Б Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн ТоТиТрЕс ТоТиТрЕс Тр Тр МпТрНм Тр ТоТиТрЕсТн ТоТиТрЕс ТоТиТрЕсТн МпТрНмТн
5.39
7241
Електромонтер оперативновиїзної бригади Черевики шкіряні або чоботи шкіряні Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Чоботи гумові Рукавички з полімерним покриттям Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Окуляри захисні На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Для проведення робіт, пов'язаних із ризиком виникнення електричної дуги: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Куртка-накидка з термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Білизна натільна термостійка Рукавички трикотажні термостійкі Черевики або чоботи шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві Каска термостійка із захисним щитком для обличчя з термостійкою окантовкою Підшоломник термостійкий На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями для захисту від знижених температур Підшоломник термостійкий утеплений Черевики або чоботи утеплені шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві 12 12 12 1 24 до зносу 36 24 3 або до зносу 12 24 24 6 3 12 24 або до зносу 24 24 24 12 Мп ЗМи В Ми Вн ЗП Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн ТоТиТрЕс ТоТиТрЕс Тр Тр МпТрНм Тр ТоТиТрЕсТн ТоТиТрЕс ТоТиТрЕсТн МпТрНмТн
5.40
9153
Контролер енергонагляду Під час зняття показань електролічильників у сільській місцевості: Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Рукавички з полімерним покриттям Черевики шкіряні Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений 12 1 12 24 36 24 3 або до зносу 12 ЗМи Ми Мп Вн Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн
5.41
8161
Оператор головного щита управління вітроенергетичних станцій Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Рукавички з полімерним покриттям Черевики шкіряні Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів 12 1 12 24 ЗМи Ми Мп Вн
5.42
8161
Оператор теплових мереж Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики шкіряні Рукавички з полімерним покриттям Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений 12 12 1 24 36 24 3 або до зносу 12 ЗМи Мп Ми Вн Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн
5.43
7233
Слюсар з обслуговування теплових мереж Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Чоботи кирзові Чоботи гумові Рукавички з полімерним покриттям Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Жилет сигнальний Пояс запобіжний На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений 12 12 12 1 24 12 черговий 36 24 3 або до зносу 12 ЗМи Мп В Ми Вн СО Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн
5.44
7233
Слюсар з обслуговування теплових пунктів Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики шкіряні або чоботи шкіряні Рукавички з полімерним покриттям Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Чоботи гумові Жилет сигнальний На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений 12 12 1 24 чергові до зносу 36 24 3 або до зносу 12 ЗМи Мп Ми Вн В СО Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн
5.45
1222.2 1222.2 1222.2
Начальник дільниці Старший майстер Майстер виробничої дільниці Черевики шкіряні Рукавички з полімерним покриттям Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений 12 1 12 24 36 24 3 або до зносу 12 Мп Ми ЗМи Вн Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн
5.46
8163 8163
Наглядач гідротехнічних споруд (старший) Наглядач гідротехнічних споруд Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів з водовідштовхувальним просоченням Черевики шкіряні Чоботи гумові Рукавички з полімерним покриттям Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Каска захисна Жилет страхувальний На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений 12 12 12 1 24 до зносу до зносу 36 24 3 або до зносу 12 Вн Мп В Ми Вн Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн
5.47
6151
Рибовод Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів із водовідштовхувальним просоченням Черевики шкіряні Чоботи гумові Рукавички з полімерним покриттям Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Каска захисна Напівкомбінезон рибалки Жилет страхувальний Окуляри захисні На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений 12 12 12 1 24 до зносу 12 до зносу до зносу 36 24 3 або до зносу 12 Вн Мп В Ми Вн Вн ЗП Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн
5.48
2143.2
Інженер з налагоджування удосконалення технології та експлуатації електричних станцій та мереж Черевики шкіряні Рукавички з полімерним покриттям Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений 12 1 12 24 36 24 3 або до зносу 12 Мп Ми ЗМи Вн Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн
5.49
2143.2
Інженер з експлуатації протиаварійної автоматики електростанцій і мереж Черевики шкіряні Рукавички з полімерним покриттям Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Для проведення робіт, пов'язаних із ризиком виникнення електричної дуги: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Куртка-накидка з термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Білизна натільна термостійка Рукавички трикотажні термостійкі Черевики або чоботи шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві Каска термостійка із захисним щитком для обличчя з термостійкою окантовкою Підшоломник термостійкий На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями для захисту від знижених температур Підшоломник термостійкий утеплений Черевики або чоботи утеплені шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві 12 1 12 24 36 24 3 або до зносу 12 24 24 6 3 12 до зносу 24 36 24 12 Мп Ми ЗМи Вн Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн ТоТиТрЕс ТоТиТрЕс Тр Тр МпТрНм Тр ТоТиТрЕсТн ТрТн МпТрНмТн
5.50
7244
Електромонтер лінійних споруд електрозв'язку та проводового мовлення Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики або чоботи шкіряні із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям Плащ для захисту від води Чоботи гумові Окуляри захисні відкриті Окуляри захисні закриті з непрямою вентиляцією Підшоломник утеплений Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи шкіряні утеплені із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені 12 12 1 36 24 до зносу до зносу 24 36 24 3 або до зносу Ми Мп Ми, Тн Вн В ЗП ЗП Тн Тн Мп, Тн Ми, Тн
5.51
7242
Кабельник-спаювальник Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики або чоботи шкіряні із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям Окуляри захисні відкриті Окуляри захисні закриті з непрямою вентиляцією Плащ для захисту від води Чоботи гумові Підшоломник утеплений Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи шкіряні утеплені із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені 12 12 1 до зносу до зносу 36 24 24 36 24 3 або до зносу Ми Мп Ми, Тн ЗП ЗП Вн В Тн Тн Мп, Тн Ми, Тн
5.52
8332 8333 8111 8332 8333 8113
Машиніст крана автомобільного Машиніст крана (кранівник) Машиніст екскаватора Машиніст бульдозера (будівельні роботи) Машиніст автовишки та автогідропідіймача Машиніст бурової установки Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики або чоботи шкіряні із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям Плащ для захисту від води Чоботи гумові Окуляри захисні від сонця Окуляри захисні відкриті Підшоломник утеплений Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи шкіряні утеплені із захисним підноском 12 12 1 36 24 до зносу до зносу 24 36 24 Ми Мп Ми, Тн Вн В ЗП ЗП Тн Тн Мп, Тн
5.53
1222.2 1222.2 1222.2 1222.2
Начальник Начальник (завідувач) виробничої лабораторії Майстер виробничої служби Начальник електропідстанції (групи електропідстанцій) Черевики або чоботи шкіряні із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи шкіряні утеплені із захисним підноском 12 1 12 36 24 Мп Ми, Тн Ми Тн Мп, Тн
5.54
2149.2
Інженер з метрології Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики або чоботи шкіряні із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям Окуляри захисні відкриті Підшоломник утеплений Костюм для захисту від знижених температур 12 12 1 до зносу 24 36 Ми Мп Ми, Тн ЗП Тн Тн
5.55
1229.3
Головний інженер-інспектор Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики або чоботи шкіряні із захисним підноском Плащ для захисту від води Рукавички з полімерним покриттям Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи шкіряні утеплені із захисним підноском 12 12 36 1 36 24 Ми Мп Вн Ми, Тн Тн Мп, Тн
5.56
7242
Електромонтер з обслуговування електроустановок Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів з бавовняних тканин Черевики шкіряні із жорстким підноском Спеціальне діелектричне взуття Рукавички діелектричні Протишумові навушники Респіратор Відкриті захисні окуляри Пояс запобіжний із лямками Захисна каска загального призначення Рукавички трикотажні На зовнішніх роботах узимку додатково: Костюм для захисту від низьких температур, загальних виробничих забруднень та механічних впливів із бавовняних тканин Черевики шкіряні із високими берцами для захисту від низьких температур або чоботи шкіряні утеплені з жорстким підноском Підшоломник утеплений Для проведення робіт, пов'язаних із ризиком виникнення електричної дуги: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Куртка-накидка з термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Білизна натільна термостійка Рукавички трикотажні термостійкі Черевики або чоботи шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві Каска термостійка із захисним щитком для обличчя з термостійкою окантовкою Підшоломник термостійкий На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями для захисту від знижених температур Підшоломник термостійкий утеплений Черевики або чоботи утеплені шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві 12 12 чергове чергові до зносу до зносу до зносу черговий чергова або до зносу 1 36 36 36 24 24 6 3 12 24 або до зносу 24 24 24 12 3Ми Мп Ми Тн Мп, Тн Тн ТоТиТрЕс ТоТиТрЕс Тр Тр МпТрНм Тр ТоТиТрЕсТн ТоТиТрЕс ТоТиТрЕсТн МпТрНмТн
5.57
8159
Лаборант хімічного аналізу Халат для захисту від кислот та лугів зі змішаних тканин Туфлі жіночі для роботи в закритих приміщеннях Рукавички з полімерних матеріалів для захисту від розчинів кислот, лугів, олій та жирів Рукавички трикотажні Відкриті захисні окуляри або щиток лицьовий Фартух захисний із синтетичних матеріалів Респіратор Взимку додатково: Куртка для захисту від низьких температур, загальних виробничих забруднень та механічних впливів із бавовняних тканин 12 24 2 3 до зносу до зносу до зносу 36 К-50 Ми Тн
5.58
7214
Слюсар із складання металевих конструкцій Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів з бавовняних тканин Черевики шкіряні із жорстким підноском або чоботи шкіряні з жорстким підноском Рукавички трикотажні Рукавички брезентові Відкриті захисні окуляри Захисна каска загального призначення Протишумові навушники Взимку додатково: Костюм для захисту від низьких температур, загальних виробничих забруднень та механічних впливів із бавовняних тканин 12 12 1 1 до зносу до зносу до зносу 36  
5.59
7215
Стропальник Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів із бавовняних тканин Черевики шкіряні із жорстким підноском Рукавички трикотажні з полімерним покриттям Жилет сигнальний Захисна каска загального призначення Відкриті захисні окуляри Підшоломник Плащ для захисту від води Взимку додатково: Костюм для захисту від низьких температур, загальних виробничих забруднень та механічних впливів із бавовняних тканин Чоботи шкіряні утеплені з жорстким підноском 12 12 1 12 до зносу до зносу 12 до зносу 36 36  
5.60
3119 3119
Старший диспетчер Диспетчер Костюм ІТП із бавовняних тканин Напівчеревики шкіряні із жорстким підноском Захисна каска загального призначення Взимку додатково: Куртка для захисту від низьких температур із бавовняних тканин 24 24 до зносу 36 3Ми Мп Тн
6. Ремонт устаткування електростанцій, електричних і теплових мереж
6.1
7241 7241
Електромонтер з ремонту апаратури релейного захисту й автоматики Електромеханік засобів автоматики та приладів технологічного устаткування Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики шкіряні Рукавички з полімерним покриттям Навушники протишумові Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Шапка утеплена 12 12 1 до зносу 24 36 24 3 або до зносу 12 12 ЗМи Мп Ми ПШН-Б Вн Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн Тн
6.2
7241
Електромонтер з ремонту вторинної комутації та зв'язку Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики шкіряні або чоботи шкіряні Рукавички із полімерним покриттям Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Шапка утеплена 12 12 1 24 36 24 3 або до зносу 12 12 ЗМи Мп Ми Вн Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн Тн
6.3
7241
Електромонтер з ремонту обмоток та ізоляції електроустаткування Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Рукавички з полімерним покриттям Черевики шкіряні Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Шапка утеплена Для проведення робіт, пов'язаних із ризиком виникнення електричної дуги: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Куртка-накидка з термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Білизна натільна термостійка Рукавички трикотажні термостійкі Черевики або чоботи шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві Каска термостійка із захисним щитком для обличчя з термостійкою окантовкою Підшоломник термостійкий На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями для захисту від знижених температур Підшоломник термостійкий утеплений Черевики або чоботи утеплені шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві 12 1 12 24 36 24 3 або до зносу 12 12 24 24 6 3 12 24 або до зносу 24 24 24 12 ЗМи Ми Мп Вн Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн Тн ТоТиТрЕс ТоТиТрЕс Тр Тр МпТрНм Тр ТоТиТрЕсТн ТоТиТрЕс ТоТиТрЕсТн МпТрНмТн
6.4
7241
Електромонтер з ремонту повітряних ліній електропередач Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Чоботи шкіряні або черевики із захисним підноском Рукавиці з ПВХ-крапкою Рукавички з надолонниками Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Маски захисні Під час роботи в заболоченій місцевості: Чоботи гумові (заброди) На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Для виконання робіт з розчищення трас за допомогою бензопил і кущорізів: Костюм для захисту від ланцюгової пилки Жилет сигнальний Каска захисна з щитком сітковим із кріпленням на касці Захисні навушники з кріпленням на касці та підшоломником Рукавиці п'ятипалі із захистом від травмування пилою Чоботи із захистом від травмування пилою Рукавички з захисним надолонником Черевики для захисту від ланцюгової пилки На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від ланцюгової пилки утеплений Шапка утеплена Для проведення робіт, пов'язаних із ризиком виникнення електричної дуги: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Куртка-накидка з термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Білизна натільна термостійка Рукавички трикотажні термостійкі Черевики або чоботи шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві Каска термостійка із захисним щитком для обличчя з термостійкою окантовкою Підшоломник термостійкий На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями для захисту від знижених температур Підшоломник термостійкий утеплений Черевики або чоботи утеплені шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві 12 12 1 до зносу 24 чергові до зносу 24 36 24 3 або до зносу 6 24 до зносу до зносу до зносу до зносу до зносу до зносу до зносу 36 12 24 24 6 3 12 24 або до зносу 24 24 24 12 ЗМи Мун50 Вн ЗП В Тн Мп, Тн Ми, Тн Ми, Тн ЗМпВуСо СО ЗМпВуСоТн Тн ТоТиТрЕс ТоТиТрЕс Тр Тр МпТрНм Тр ТоТиТрЕсТн ТоТиТрЕс ТоТиТрЕсТн МпТрНмТн
6.5
7241
Електромонтер з ремонту та монтажу кабельних ліній Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Рукавиці п'ятипалі із захисним нітриловим надолонником Черевики шкіряні Під час виконання робіт із ремонту кабельних мереж у траншеях, тунелях, колодязях додатково: Чоботи гумові Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Шапка утеплена Для проведення робіт, пов'язаних із ризиком виникнення електричної дуги: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Куртка-накидка з термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Білизна натільна термостійка Рукавички трикотажні термостійкі Черевики або чоботи шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві Каска термостійка із захисним щитком для обличчя з термостійкою окантовкою Підшоломник термостійкий На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями для захисту від знижених температур Підшоломник термостійкий утеплений Черевики або чоботи утеплені шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві 12 3 12 12 24 36 24 3 або до зносу 12 12 24 24 6 3 12 24 або до зносу 24 24 24 12 ЗМи Ми Мп В Вн Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн Тн ТоТиТрЕс ТоТиТрЕс Тр Тр МпТрНм Тр ТоТиТрЕсТн ТоТиТрЕс ТоТиТрЕсТн МпТрНмТн
6.6
7241
Електрослюсар з ремонту електричних машин Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики шкіряні Рукавички з полімерним покриттям Фартух прогумований Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Рукавички кислотостійкі Окуляри захисні Навушники протишумові На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Шапка утеплена Для проведення робіт, пов'язаних із ризиком виникнення електричної дуги: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Куртка-накидка з термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Білизна натільна термостійка Рукавички трикотажні термостійкі Черевики або чоботи шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві Каска термостійка із захисним щитком для обличчя з термостійкою окантовкою Підшоломник термостійкий На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями для захисту від знижених температур Підшоломник термостійкий утеплений Черевики або чоботи утеплені шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві 12 12 1 12 24 1 до зносу до зносу 36 24 3 або до зносу 12 12 24 24 6 3 12 24 або до зносу 24 24 24 12 ЗМи Мп Ми В Вн К20 ЗП ПШН-Б Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн Тн ТоТиТрЕс ТоТиТрЕс Тр Тр МпТрНм Тр ТоТиТрЕсТн ТоТиТрЕс ТоТиТрЕсТн МпТрНмТн
6.7
7241
Електрослюсар з ремонту електроустаткування електростанцій Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Рукавички з полімерним покриттям Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Черевики шкіряні Окуляри захисні Навушники протишумові На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Для проведення робіт, пов'язаних із ризиком виникнення електричної дуги: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Куртка-накидка з термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Білизна натільна термостійка Рукавички трикотажні термостійкі Черевики або чоботи шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві Каска термостійка із захисним щитком для обличчя з термостійкою окантовкою Підшоломник термостійкий На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями для захисту від знижених температур Підшоломник термостійкий утеплений Черевики або чоботи утеплені шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві Шапка утеплена 12 1 24 12 до зносу 36 24 3 або до зносу 12 24 24 6 3 12 до зносу 24 36 24 12 12 ЗМи Ми Вн Мп ЗП ПШН-Б Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн ТоТиТрЕс ТоТиТрЕс Тр Тр МпТрНм Тр ТоТиТрЕсТн ТрТн МпТрНмТн Тн
6.8
7241
Електрослюсар з ремонту устаткування розподільчих пристроїв Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Рукавички з ПВХ-крапкою Рукавички з надолонниками Черевики шкіряні або чоботи шкіряні Окуляри захисні Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Чоботи гумові На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички п'ятипалі із захисним нітриловим надолонником Підшоломник утеплений Шапка утеплена Для проведення робіт, пов'язаних із ризиком виникнення електричної дуги: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Куртка-накидка з термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Білизна натільна термостійка Рукавички трикотажні термостійкі Черевики або чоботи шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві Каска термостійка із захисним щитком для обличчя з термостійкою окантовкою Підшоломник термостійкий На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями для захисту від знижених температур Підшоломник термостійкий утеплений Черевики або чоботи утеплені шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві 12 до зносу до зносу 12 12 черговий 24 12 36 24 до зносу 12 12 24 24 6 3 12 24 або до зносу 24 24 24 12 ЗМи Мп Мп ЗП Вн В Тн Мп, Тн Тн Тн ТоТиТрЕс ТоТиТрЕс Тр Тр МпТрНм Тр ТоТиТрЕсТн ТоТиТрЕс ТоТиТрЕсТн МпТрНмТн
6.9
7241
Електрослюсар з ремонту й обслуговування автоматики та засобів вимірювань електростанцій Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики шкіряні Рукавички з полімерним покриттям Окуляри захисні Навушники протишумові Рукавички діелектричні Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Для проведення робіт, пов'язаних із ризиком виникнення електричної дуги: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Куртка-накидка з термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Білизна натільна термостійка Рукавички трикотажні термостійкі Черевики або чоботи шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві Каска термостійка із захисним щитком для обличчя з термостійкою окантовкою Підшоломник термостійкий На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями для захисту від знижених температур Підшоломник термостійкий утеплений Черевики або чоботи утеплені шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві Влітку додатково: Туфлі шкіряні Окуляри захисні Навушники протишумові Рукавички діелектричні Шапка утеплена 12 12 1 до зносу до зносу чергові 24 36 24 3 або до зносу 12 24 24 6 3 12 до зносу 24 36 24 12 12 до зносу до зносу до зносу 12 ЗМи Мп Ми ЗП ПШН-Б Ев Вн Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн ТоТиТрЕс ТоТиТрЕс Тр Тр МпТрНм Тр ТоТиТрЕсТн ТрТн МпТрНмТн Ми ЗП ПШН-Б Ев Тн
6.10
7233
Слюсар з ремонту гідротурбінного устаткування Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Рукавички з полімерним покриттям Чоботи гумові Окуляри захисні Черевики шкіряні Навушники протишумові Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Шапка утеплена 12 1 чергові до зносу 12 до зносу 24 36 24 3 або до зносу 12 12 ЗМи Ми В ЗП Мп ПШН-Б Вн Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн Тн
6.11
7233
Слюсар з ремонту парогазотурбінного устаткування Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Рукавички з полімерним покриттям Черевики шкіряні Навушники протишумові Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Шапка утеплена 12 1 12 до зносу 24 36 24 3 або до зносу 12 12 ЗМи Ми Мп ПШН-Б Вн Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн Тн
6.12
7233
Слюсар з ремонту устаткування котельних та пилопідготовчих цехів Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Рукавички з полімерним покриттям Черевики шкіряні або чоботи шкіряні Чоботи гумові Окуляри захисні Пояс запобіжний Респіратор пилозахисний Навушники протишумові Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Шапка утеплена 12 1 12 12 до зносу до зносу до зносу до зносу 24 36 24 3 або до зносу 12 12 ЗМи Ми Мп В ЗП ПШН-Б Вн Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн Тн
6.13
7233
Слюсар з ремонту устаткування подавання палива Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики шкіряні або чоботи шкіряні Рукавички з полімерним покриттям Окуляри захисні Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Шапка утеплена 12 12 1 до зносу 24 36 24 3 або до зносу 12 12 ЗМи Мп Ми ЗП Вн Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн Тн
6.14
7233
Слюсар з ремонту устаткування теплових мереж Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Чоботи кирзові Чоботи гумові Рукавички з полімерним покриттям Пояс запобіжний Черевики шкіряні Жилет сигнальний Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Шапка утеплена 12 12 12 1 черговий 12 до зносу 24 36 24 3 або до зносу 12 12 Ми Мп В Ми Мп СО Вн Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн Тн
             
6.15
7241
Слюсар-електрик Слюсар-електрик з ремонту електроустаткування Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики шкіряні Рукавички з полімерним покриттям Рукавички діелектричні Боти діелектричні Окуляри захисні Каска захисна Навушники протишумові Рукавички гумові На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Шапка утеплена Для проведення робіт, пов'язаних із ризиком виникнення електричної дуги: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Куртка-накидка з термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Білизна натільна термостійка Рукавички трикотажні термостійкі Черевики або чоботи шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві Каска термостійка із захисним щитком для обличчя з термостійкою окантовкою Підшоломник термостійкий На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями для захисту від знижених температур Підшоломник термостійкий утеплений Черевики або чоботи утеплені шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві 12 12 1 чергові чергові до зносу до зносу до зносу до зносу 36 24 3 або до зносу 12 12 24 24 6 3 12 24 або до зносу 24 24 24 12 Ми Мп Мп Ев Ев Зп ПШН-Б Вн Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн Тн ТоТиТрЕс ТоТиТрЕс Тр Тр МпТрНм Тр ТоТиТрЕсТн ТоТиТрЕс ТоТиТрЕсТн МпТрНмТн
6.16
2149.2 2145.2 2144.2 3113 2132.2
Інженер з ремонту Інженер-технолог Інженер із зварювання Інженер з підготовки виробництва Інженер Інженер з комплектації устаткування і матеріалів Інженер-електронік, технік-електронік Інженер-програміст Для виконання робіт з ремонту обладнання: Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики шкіряні Рукавички з полімерним покриттям Навушники протишумові Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Шапка утеплена Влітку додатково: Туфлі шкіряні 12 12 1 до зносу 24 36 24 3 або до зносу 12 12 12 ЗМи Мп Ми ПШН-Б Вн Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн Тн Ми
6.17
1222.2
Майстер з ремонту устаткування Старший майстер з ремонту Начальник дільниці Начальник лабораторії (атомні електростанції) Начальник Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Чоботи гумові Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Черевики шкіряні Рукавички з полімерним покриттям Навушники протишумові На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Шапка утеплена Влітку додатково: Туфлі 12 24 24 12 1 до зносу 36 24 3 або до зносу 12 12 12 ЗМи В Вн Мп Ми ПШН-Б Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн Тн Ми
7. Загальні професії
7.1
7241
Електромонтер диспетчерського устаткування та телеавтоматики Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики шкіряні Рукавички з полімерним покриттям Окуляри захисні Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений 12 12 1 до зносу 24 36 24 3 або до зносу 12 ЗМи Мп Ми ЗП Вн Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн
7.2
7241
Електромонтер-лінійник з монтажу повітряних ліній високої напруги й контактної мережі Під час виконання робіт на повітряних лініях і контактних мережах: Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Черевики шкіряні Рукавички з полімерним покриттям Під час виконання робіт на стовпах, просочених антисептиками: Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів На інших роботах: Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Рукавички з полімерним покриттям Засіб індивідуального захисту органів дихання протигазовий Засіб індивідуального захисту органів дихання протиаерозольний На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Для проведення робіт, пов'язаних із ризиком виникнення електричної дуги: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Куртка-накидка з термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Білизна натільна термостійка Рукавички трикотажні термостійкі Черевики або чоботи шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві Каска термостійка із захисним щитком для обличчя з термостійкою окантовкою Підшоломник термостійкий На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями для захисту від знижених температур Підшоломник термостійкий утеплений Черевики або чоботи утеплені шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві Для виконання робіт у зоні електромагнітного впливу повітряних ліній, що перебувають у роботі під наведеною напругою: Захисний комплект від ураження електричним струмом під час роботи в зоні наведеної напруги ЕП-4 (0) літній Захисний комплект від ураження електричним струмом під час роботи в зоні наведеної напруги ЕП-4 (0) зимовий 12 24 12 1 24 12 1 до зносу до зносу 36 24 3 або до зносу 12 24 24 6 3 12 до зносу 24 36 24 12 18 18 ЗМи Вн Мп Ми ЗМи, Ву ЗМи Мп Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн ТоТиТрЕс ТоТиТрЕс Тр Тр МпТрНм Тр ТоТиТрЕсТн ТрТн МпТрНмТн ЕпЕм ЕпЕм
7.3
8282
Обмотувальник елементів електричних машин Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Рукавички з полімерним покриттям Черевики шкіряні Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів 12 1 12 24 ЗМи Ми Мп Вн
7.4
7241
Слюсар з контрольно вимірювальних приладів і автоматики (електромеханіка) Фартух із полімерних матеріалів Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Рукавички з полімерним покриттям Черевики шкіряні Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів 12 12 1 12 24 В ЗМи Ми Мп Вн
7.5
7422
Столяр Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики шкіряні із захисним підноском Навушники протишумові Рукавички з полімерним покриттям Окуляри захисні Каска захисна Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений 12 12 до зносу 1 до зносу до зносу 24 36 24 3 або до зносу 12 ЗМи Мп Ми ЗП Вн Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн
7.6
8211
Токар Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики шкіряні із захисним підноском Навушники протишумові Рукавички з полімерним покриттям Окуляри захисні Каска захисна Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Респіратор пилозахисний Берет віскозно-лавсановий 12 12 до зносу 1 до зносу до зносу 24 до зносу 12 ЗМи Мп Ми ЗП Вн Вн
7.7
7212 7212
Електрогазозварник Електрозварник ручного зварювання Костюм зварювальника для захисту від бризок розплавленого металу Щиток захисний для обличчя Рукавиці для захисту від бризок розплавленого металу Наколінники Окуляри захисні Каска захисна Черевики шкіряні зварювальника із захисним підноском Засіб захисту органів дихання від зварювального аерозолю Навушники протишумові Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів термостійкий На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм зварювальника для захисту від знижених температур, іскор та бризок розплавленого металу Рукавиці для захисту від знижених температур, бризок розплавленого металу Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Підшоломник утеплений Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів 12 24 1 1 до зносу до зносу 12 до зносу до зносу 24 36 12 24 12 12 Тр Тр ЗП Мп Вн, Тр Тр, Тн Тр, Тн Мп, Тн Тн
7.8
2149.2
Інженер з охорони праці Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Черевики шкіряні із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям Окуляри захисні Каска захисна На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений 12 24 1 до зносу до зносу 36 24 3 або до зносу 12 ЗМи Мп Ми ЗП Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн
7.9
7241
Акумуляторник Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Фартух із полімерних матеріалів Чоботи гумові Рукавички гумові Рукавички з полімерним покриттям Ковпак бавовняний Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Нарукавники прогумовані Рукавички кислотолужностійкі (КЛС) антистатичні Окуляри захисні герметичні з непрямою вентиляцією На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Для роботи з кислотами і лугами додатково: Костюм для захисту від розчинів кислот і лугів Засіб індивідуального захисту органів дихання протиаерозольний Для роботи з кислотами і лугами взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур, розчинів кислот і лугів 12 черговий 12 3 1 6 24 6 до зносу 36 24 3 або до зносу 12 12 до зносу 36 ЗМи ЕсК50Щ20 К50Щ20 Ву Ми Ми Вн К50Щ20 Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн К-50 К-50, Тн
7.10
2143.2
Інженер-енергетик Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Рукавички з полімерним покриттям Черевики шкіряні Калоші діелектричні Рукавички діелектричні Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Фартух із полімерних матеріалів Навушники або вкладиші протишумові Засіб індивідуального захисту органів дихання протигазовий або засіб індивідуального захисту органів дихання протиаерозольний На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Для роботи в зонах впливу електричного поля з напругою більше ніж 5 кВ/м додатково: Екранувальний комплект літній для захисту від впливу електричних полів промислової частоти типу ЕП-1 Екранувальний комплект зимовий для захисту від впливу електричних полів промислової частоти типу ЕП-3 Для виконання робіт у зоні електромагнітного впливу повітряних ліній, що перебувають у роботі під наведеною напругою: Захисний комплект від ураження електричним струмом під час роботи в зоні наведеної напруги ЕП-4 (0) літній Захисний комплект від ураження електричним струмом під час роботи в зоні наведеної напруги ЕП-4 (0) зимовий Для проведення робіт, пов'язаних із ризиком виникнення електричної дуги: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Куртка-накидка із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Білизна натільна термостійка Рукавички трикотажні термостійкі Черевики або чоботи шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві Каска термостійка із захисним щитком для обличчя з термостійкою окантовкою Підшоломник термостійкий На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями для захисту від знижених температур Підшоломник термостійкий утеплений Черевики або чоботи утеплені шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві 12 1 12 до зносу до зносу 24 чергові до зносу до зносу до зносу 36 24 3 або до зносу 12 до зносу до зносу 18 18 24 24 6 3 12 до зносу 24 36 24 12 Ми Ми Мп Ев Ев Вн В Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн ЕпЕм ЕпЕм ЕпЕм ЕпЕм ТоТиТрЕс ТоТиТрЕс Тр Тр МпТрНм Тр ТоТиТрЕсТн ТрТн МпТр НмТн
7.11
7241
Електромонтажник силових мереж та електроустаткування Костюм для захисту від загальних виробничих забруднень та механічних впливів Рукавички з полімерним покриттям Черевики шкіряні Калоші діелектричні Рукавички діелектричні Плащ для захисту від води та нетоксичних розчинів Навушники або вкладиші протишумові На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм для захисту від знижених температур Черевики або чоботи для захисту від знижених температур із захисним підноском Рукавички з полімерним покриттям утеплені Підшоломник утеплений Для проведення робіт, пов'язаних із ризиком виникнення електричної дуги: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Куртка-накидка з термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями Білизна натільна термостійка Рукавички трикотажні термостійкі Черевики або чоботи шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві Каска термостійка із захисним щитком для обличчя з термостійкою окантовкою Підшоломник термостійкий На зовнішніх роботах взимку додатково: Костюм із термостійких матеріалів із постійними захисними властивостями для захисту від знижених температур Підшоломник термостійкий утеплений Черевики або чоботи утеплені шкіряні із захисним підноском для захисту від підвищених температур на термостійкій маслобензостійкій підошві Черевики або чоботи утеплені 12 1 12 до зносу до зносу 24 до зносу 36 24 3 або до зносу 12 24 24 6 3 12 до зносу 24 36 24 12 24 ЗМи Ми Мп Ев Ев Вн Тн Мп, Тн Ми, Тн Тн ТоТиТрЕс ТоТиТрЕс Тр Тр МпТрНм Тр ТоТиТрЕсТн ТрТн МпТрНмТн МпТр
____________ * Видача додаткової пари взуття в літній час роботи - туфлі або сандалі.

** Під час роботи на дерев'яних опорах, просочених антисептиками, видається додатково комбінезон зі спецпросоченням на 12 місяців, у зв'язку з чим строк носіння костюма продовжується до 24 місяців.

Таблиця 2

Типовий перелік професій працівників електроенергетики, які потребують обов'язкового використання захисних касок***
N з/п
Найменування професій
Роботи, що виконуються
Назва запобіжного засобу
Термін використання (місяць або до зносу)
1
2
3
4
5
1
Електромонтери, електрослюсарі Експлуатація, наладка та ремонт обладнання атомних, теплових електростанцій, гідроелектростанцій, теплових електричних мереж Каска індивідуальна до зносу
2
Машиністи блочної системи керування, старші машиністи, машиністи котлів, турбін, машиністи подавання палива, машиністи-обхідники котельного, турбінного устаткування, машиністи гідроагрегатів. Мотористи автоматизованого подавання палива, мотористи з прибирання устаткування електростанцій Експлуатація обладнання атомних, теплових електростанцій, гідроелектростанцій Каска індивідуальна до зносу
3
Апаратники, оператори хімічного цеху електростанцій Приготування хімреагентів, хімводоочищення, експлуатація обладнання хімцехів Каска індивідуальна до зносу
4
Обхідники траси гідрозоловилучення та золовідвалів   Каска індивідуальна до зносу
5
Дефектоскопісти Робота в цехах Каска чергова до зносу
6
Столяри Робота на висоті Каска чергова до зносу
7
Машиністи крана Робота на висоті Каска індивідуальна до зносу
8
Майстри, старші майстри Експлуатація, ремонт, налагодження обладнання атомних, теплових електростанцій, гідроелектростанцій, теплових електричних мереж Каска індивідуальна до зносу

 

Таблиця 3

Типовий перелік посад працівників електроенергетики, які потребують обов'язкового використання захисних касок***

N з/п
Найменування посад
Роботи, що виконуються
Назва запобіжного засобу
Термін використання (місяць або до зносу)
1
2
3
4
5
1
Керівники, професіонали, фахівці Експлуатація, ремонт, налагодження обладнання атомних, теплових електростанцій, гідроелектростанцій, теплових електричних мереж Каска індивідуальна до зносу

 

*** Видача захисних касок здійснюється відповідно до додатка 3 НПАОП 0.00-4.01-08.

У зимовий період видаються захисні каски з утепленими підшоломниками або утепленими шапками.

Директор Департаменту заробітної плати та умов праці О. Товстенко

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини порталу

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини порталу»