• Посилання скопійовано

Постанова ФСС з ТВП від 31.01.2020 №211

Про мінімальний розмір допомоги по безробіттю

Відповідно до статей 11, 22 та 23 Закону України "Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття", правління Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття

 

ПОСТАНОВЛЯЄ:

 

1. Установити з 01 березня 2020 року мінімальний розмір допомоги по безробіттю:

1) для осіб, зазначених у частині другій статті 22 Закону України "Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття", у розмірі 650 гривень;

2) для осіб, зазначених у частині першій статті 22 Закону України "Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття", у розмірі 1800 гривень.

2. Державному центру зайнятості подати цю постанову на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України в установлений законодавством строк.

3. Визнати такою, що втратила чинність, постанову правління Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття від 12 вересня 2018 року N 175 "Про мінімальний розмір допомоги по безробіттю", зареєстровану в Міністерстві юстиції України 27 вересня 2018 року за N 1112/32564.

4. Ця постанова набирає чинності з 01 березня 2020 року, але не раніше дня її офіційного опублікування.

 

 

Голова правління

Ю. Свириденко

ПОГОДЖЕНО:

Заступник директора

Державного центру зайнятості

Ю. Жовтяк

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини порталу

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини порталу»