• Посилання скопійовано

Увага! Редакція «Дебет-Кредит» не надсилає SMS-повідомлень про отримання кредитів – це спам

Від імені DebetKredit недобросовісні фірми надсилають повідомлення, у яких пропонують послуги з кредитування. Редакція не має до цього жодного відношення

Увага! Редакція «Дебет-Кредит» не надсилає SMS-повідомлень про отримання кредитів – це спам

Шановні передплатники та відвідувачі бухгалтерського порталу «Дебет-Кредит»!

До нашої редакції стали надходити звернення громадян та юридичних осіб, які на мобільні телефони почали отримувати SMS-повідомлення від відправника DebetKredit з пропозиціями щодо отримання кредитів. Написання відправника співзвучно із транслітерацією «Дебет-Кредит» латиницею, проте наша редакція не має жодного відношення до подібних пропозицій та розсилок.

Звертаємо вашу увагу, що Редакція «Дебет-Кредит» не надає кредитних послуг, а дані про всі наші послуги та сервіси розміщено на сайті https://subscribe.dtkt.ua/.

Будьте пильними, ретельно перевіряйте інформацію!

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини порталу

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини порталу»