• Посилання скопійовано

Податкові перевірки, штрафи, пільги під час воєнного стану

Запрошуємо на вебінар редакції з Людмилою Тимофеєвою

Під час воєнного стану прийнято багато змін щодо податкового законодавства, в тому числі і щодо проведення податкових перевірок та застосування штрафних санкцій. Учасникам вебінару лектор допоможе розібратися в цих змінах, зверне увагу на дозволені під час воєнного стану податкові перевірки. 

Якщо за результатами перевірок будуть встановлені порушення, то чи буде штраф? Проаналізуємо новий Порядок від МФУ про підтвердження можливості чи неможливості виконання платником податків податкових обов'язків. Поговоримо про відповідальність платників єдиного податку 3 групи за ставкою 2%. Також розглянемо питання щодо податкових пільг, які працюють під час воєнного стану з ПДВ, податку на прибуток, єдиного податку. Як завжди будемо відповідати на Ваші питання.

 

Лектор: Людмила Тимофеєва

Аудитор АФ «Контракти-Аудит», податковий консультант, спеціаліст з питань оподаткування податком на прибуток та ПДВ

 

Дата та час: 27 липня о 14:00

 

Базова вартість  — 350 грн.

Для передплатників на пакети «Профі», «Профі плюс» та «Паперовий «Дебет-Кредит» — безкоштовно.

 

Щоб зареєструватися перейдіть на сторінку вебінару>> 

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини порталу

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини порталу»