• Посилання скопійовано

Бережіть себе та своїх рідних! [Вихід журналу переносимо на тиждень]

Цього тижня редакція вимушена скасувати вихід чергового електронного та друкованого номеру «Дебету-Кредиту». Наступний вихід журналу ми плануємо зробити вже через тиждень, 24 жовтня, спареним номером 42-43.

Бережіть себе та своїх рідних! [Вихід журналу переносимо на тиждень]

Добрий день, колего!

Сподіваємось, у вас та ваших рідних усе гаразд; у домівках затишно, а на роботі – безпечно.

Нам шкода, але цього тижня редакція вимушена скасувати  вихід чергового електронного та друкованого номеру «Дебету-Кредиту». Наші офіси та друкарня знаходяться у містах Львові та Києві, і цього непростого для усіх українців тижня вони тривалий час залишаються без електрики та інтернету. 

За усіма останніми новинами ви можете слідкувати на сайті news.dtkt.ua та у інших каналах ДК: у вайберітелеграмі та фейсбуці. Також користуйтесь усіма іншими нашими сервісами; станом на п’ятницю вони продовжують працювати без змін.

А наступний вихід журналу ми плануємо зробити вже через тиждень, 24 жовтня, спареним номером 42-43.  

Віримо в ЗСУ!

Бережіть себе та своїх рідних!

Ваш «Дебет-Кредит»

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини порталу

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини порталу»