• Посилання скопійовано

Звітність платників податку на прибуток за 2022 рік, – новий вебінар від редакції

У п’ятницю, 17 лютого — вебінар редакції «Дебет-Кредит» з Людмилою Тимофеєвою. Це чудова можливість перед поданням звітності з податку на прибуток за 2022 рік ще раз перевірити правильність її заповнення

Звітність платників податку на прибуток за 2022 рік, – новий вебінар від редакції

Цей вебінар є важливим, бо надає можливість перед поданням звітності з податку на прибуток за 2022 рік ще раз перевірити правильність її заповнення.

Під час вебінару ми проаналізуємо загальні вимоги щодо показників Декларації з податку на прибуток: з податковими різницями чи без них, період подання декларації у 2023 році тощо. Розкажемо про особливості складання додатка РІ до декларації. З’ясуємо, в яких випадках його складають «невисокодохідні» платники податків. Окремо поговоримо про нові додатки до Декларації за 2022 рік. Звернемо увагу, кому і коли їх слід подавати.

Довгострокові зобов'язання/заборгованість: нагадаємо, як не допустити помилок під час їх відображення в бухгалтерському обліку і як це може вплинути на показники Декларації. Чи виникають ризики невизнання декларації  внаслідок подання неправильної форми фінансової звітності: прокоментуємо позицію ДПС.

Як завжди,  відповімо на Ваші запитання. Матеріал супроводжуватиметься практичними прикладами.

 

Лектор: Людмила Тимофеєва

Аудитор АФ «Контракти-Аудит», податковий консультант, спеціаліст з питань оподаткування податком на прибуток та ПДВ

Дата та час: 17 лютого о 14:00

Базова вартiсть — 350 грн.

 

Для передплатників на пакети «Профі», «Профі плюс» та «Паперовий «Дебет-Кредит» — безкоштовно.

Щоб зареєструватися, перейдіть на сторінку вебінару>>

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини порталу

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини порталу»