• Посилання скопійовано

20-ОПП по-новому з 27 липня

Що саме змінилось, як з цим працювати та не отримати штрафи?

Згідно з наказом №323 від 24.06.2020 р. затверджено зміни до Порядку обліку платників податків і зборів, зокрема удосконалено порядок подання повідомлення за формою № 20-ОПП. 27 липня нові правила набирають чинності.

І вже в понеділок (27 липня) на БЕЗКОШТОВНІЙ ONLINE-КОНФЕРЕНЦІЇ «Літо по-бухгалтерськи» Тетяна Мойсеєнко розповість про нові правила подання ф. № 20-ОПП, розкладе їх по поличках і дасть поради, як уникнути штрафів, а також розкаже про ЄСВ-звітність.

Про що ще дізнаєтеся? Про помилки в ПДВ-декларації, МШП і МНМА, поворотну фіндопомогу від інших лекторів – Ірини Зубрицької, Людмили Тимофеєвої та Тимура Алієва. А протягом усього ефіру буде чимало подарунків:

  • Консультаційна добірка «Як заповнити звіт з ЄСВ»
  • Брошура «Алгоритм відмінностей та обліку ОС та МНМА»
  • Зразок «Первинне надання інформації у формі №20-ОПП (офіс та автомобіль)»
  • Відеоурок «Як подати 20-ОПП»

Реєстрація з миттєвим подарунком тут >>

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Семінари і конференції

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Семінари і конференції»