• Посилання скопійовано

ПриватБанк звільнив торгівців від комісії за POS-термінали на час карантину

ПриватБанк не буде нараховувати фіксовану комісію торговим підприємствам, які користуються POS-терміналами банку та пішли на карантин

ПриватБанк звільнив торгівців від комісії за POS-термінали на час карантину

ПриватБанк впровадив заходи з підтримки бізнесу, який приймає оплату за товари та послуги cashless через мережу POS-терміналів банку. Як повідомили в банку, протягом періоду дії карантину ПриватБанк не буде нараховувати фіксовану комісію торговим підприємствам, які користуються POS-терміналами банку та пішли на карантин.

«У непрості часи для підприємців, що припинили свою діяльність та пішли на карантин, ми йдемо на зустріч та не будемо нараховувати плату за користування POS-терміналами нашим клієнтам – торговим підприємствам, що пішли на карантин», – говорить керівник напрямку обслуговування торгових підприємств Євген Васильцов.

За останній тиждень через пандемію коронавірусу найбільш значне падіння обсягів еквайрингу зафіксоване у торгових точках, що продають ювелірні прикраси та годинники – на 76%. В магазинах одяга та взуття товарообіг впав на 61%, в магазинах косметики продажі зменшилися на 51%. Обсяги еквайрингу в закладах харчування (кафе та ресторани) за тиждень зменшились приблизно на 48%, в магазинах побутової техніки та товарів для дому на 38%, а на АЗС на 17%.

Джерело: Нацiональний банк України

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»