• Посилання скопійовано

Як ПриватБанк буде працювати 7 та 8 березня?

5-8 березня ПриватБанк працюватиме, наші відділення відкриються, де це можливо, і працюватимуть у скороченому режимі: з 10 до 13 години

Як ПриватБанк буде працювати 7 та 8 березня?

Друзі! Ділимося з вами важливими новинами про роботу ПриватБанку.

Сьогодні 4 березня, і ми продовжуємо працювати, щоб, незважаючи на складну ситуацію в Україні, ви мали доступ до всіх банківських послуг.

Добрі новини на сьогодні:

5-8 березня ПриватБанк працюватиме, наші відділення відкриються, де це можливо, і працюватимуть у скороченому режимі: з 10 до 13 години. Українська фінансова система та система електронних платежів НБУ працюватиме у вихідні дні без обмежень.

Нагадаємо також, що ви можете перерахувати на потреби Збройних сил України кошти з карток єПідтримка та рахунку Бонус+. До речі, українці вже надіслали нашим захисникам 1 752 971 994 грн. Також почали надходити кошти для гуманітарної допомоги на окремий рахунок, який відкрив НБУ для Міністерства соціальної політики України. За першу добу надійшло вже 6 824 205 грн.

Нагадаємо, що в умовах воєнного стану обмежено зняття готівки (окрім кредитних коштів) в банкоматах ПриватБанку: 20 000 грн на 3 години, 100 000 грн на добу. У банкоматах інших банків: 1000 грн/одна операція; 15 000 грн на 3 години. Такі ліміти встановлено, щоб якомога більше клієнтів мали можливість отримати готівку.

Картки ПриватБанку за кордоном. Ви можете використовувати платіжні картки для зняття готівки та розрахунків. Обмежень на безготівкові розрахунки за кордоном немає. Клієнти банку, які перебувають за кордоном, можуть звертатися до контакт-центру за телефоном: +38 073 716 11 31

Беремо і перемагаємо!

***

Читайте також: Банки будуть працювати 7 та 8 березня попри вихідні

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»