• Посилання скопійовано

PayPal продовжив для українців термін переказів без комісії до кінця вересня

За першими домовленостями всі платежі до 30 червня для українців здійснювалися без комісії. Зараз цей термін продовжено до кінця вересня

PayPal продовжив для українців термін переказів без комісії до кінця вересня

Мінцифра на своєму телеграм-каналі розповідає, що PayPal продовжив для українців термін переказів без комісії до кінця вересня.

PayPal була однією з перших міжнародних компаній, що не тільки відповіла на наш заклик піти з російського ринку після початку повномасштабної війни, а й відкрила свої сервіси для українців.

З 17 березня українці могли здійснювати грошові перекази з-за кордону, що дало змогу підтримувати рідних та збирати кошти на армію без перешкод. За першими домовленостями всі платежі до 30 червня для українців здійснювалися без комісії. Зараз цей термін продовжено до кінця вересня, повідомив CEO PayPal Ден Шульман.

За 4 місяці роботи сервісу:

  • Українці створили понад 200 тисяч нових акаунтів
  • Загальна сума грошей, яку переказали та отримали українці за цей час, становить 200 мільйонів доларів
  • За сприяння компанії на рахунки благодійних організацій, які допомагають українцям по всьому світу, надійшли пів мільярда доларів

Вдячні PayPal за підтримку та продовжуємо співпрацю далі. Сподіваємося, що наступним кроком стане запуск бізнес-акаунтів для користувачів з України. Саме цього сьогодні чекають українські підприємці.

***

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»