• Посилання скопійовано

У ПриватБанку підприємці можуть отримати гранти в сумі до 4000 євро

Українські підприємці зможуть отримати у ПриватБанку гранти в сумі до 4000 євро у гривневому еквіваленті від європейських партнерів. Щоби взяти участь у програмі, клієнту потрібно заповнити заявку на порталі Дія

У ПриватБанку підприємці можуть отримати гранти в сумі до 4000 євро

8 серпня відбувся запуск програми грантів від EU4Business для мікробізнесу за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини в розмірі 3 млн євро. ПриватБанк приєднався до програми та став одним з уповноважених банків, через які клієнти мікробізнесу зможуть отримати грант у розмірі до 4000 євро у гривневому еквіваленті для реалізації заходів з відновлення своєї господарської діяльності.

«ПриватБанк продовжує розширювати можливості та надавати нові інструменти підтримки українського бізнесу, – говорить Член правління ПриватБанку з питань малого та середнього бізнесу Євген Заіграєв. – Мікрогранти від EU4Business покликані підтримати мікробізнес на тих територіях, що зазнали найбільших руйнувань у ході бойових дій та окупації».

Кошти мікрогранту можуть бути спрямовані на придбання обладнання, закупівлю сировини та матеріалів, виплату заробітної плати, орендну плату та інші господарські витрати.

Щоби взяти участь у програмі, клієнту потрібно заповнити заявку на порталі Дія. У заявці обрати ПриватБанк, правильно вказати інформацію про показники діяльності підприємства до війни та після повномасштабного вторгнення, а також визначити чіткі напрями використання коштів мікрогранту, які не можуть змінюватись під час їх подальшого фінансування.

Відбір учасників програми відбуватиметься за результатами конкурсів для таких категорій підприємців:

  • Близько 250 грантів – для найбільш постраждалих від війни областей: Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Київська (крім міста Київ), Луганська, Миколаївська, Сумська, Чернігівська, Харківська, Херсонська. Приймання заявок – з 08.08.2023 до 21.08.2023.
  • Близько 250 грантів – для деокупованих територій Донецької, Київської (крім міста Київ), Чернігівської, Сумської, Харківської та Херсонської областей. Приймання заявок – з 22.08.2023 до 04.09.2023.
  • Близько 250 грантів – для підприємців з усіх інших регіонів України, крім тимчасово окупованих. Приймання заявок – з 05.09.2023 до 18.09.2023.

Переможці кожної із конкурсних категорій визначатимуться за рейтингом на підставі таких основних критеріїв: рівня постраждалості від війни, потенціалу для відбудови та якості заходів з відновлення діяльності підприємства та інших.

ПриватБанк – найбільший державний банк України. На сьогодні в банку обслуговуються понад 18 мільйонів активних клієнтів, а загалом його послугами користуються 70% українців. Банк є лідером в роздрібному сегменті та активно впроваджує послуги для малого та середнього бізнесу, має потужну цифрову екосистему та розгалужену мережу з понад 1100 відділень, 5000 банкоматів,10 000 терміналів самообслуговування та 223 000 POS-терміналів по всій території країни. Робота ПриватБанку спрямована на розвиток економіки України, підтримку українців та українського бізнесу і під час війни. Беремо і робимо! Дізнайтесь більше на сайті privatbank.ua.

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»