• Посилання скопійовано

ПриватБанк відкрив можливість отримувати дані про обтяження рухомого майна в «Приват24 для бізнесу»

Перевірити інформацію про стан обтяження рухомого майна своєї компанії чи партнерів по бізнесу можна у мобільному додатку (меню «Послуги» – «Досьє ділової репутації») та вебверсії «Приват24 для бізнесу» (меню «Партнери» – «Досьє ділової репутації»)

ПриватБанк відкрив можливість отримувати дані про обтяження рухомого майна в «Приват24 для бізнесу»

ПриватБанк розширює можливості сервісу перевірки українських компаний «Досьє ділової репутації», який працює для клієнтів банку у «Приват24 для бізнесу». Як повідомив член правління Приватбанку з питань МСБ Євген Заіграєв, відтепер можливо безкоштовно отримувати дані про стан обтяження рухомого майна в державному реєстрі ДРОРМ. 

За словами Євгена Заіграєва, сервіс «Досьє ділової репутації», який ПриватБанк запустив для бізнесу у серпні 2023 року, стає все більш популярним серед клієнтів – на сьогодні користувачами сервісу є понад 30 тисяч юросіб та підприємців.

Перевірити інформацію про стан обтяження рухомого майна своєї компанії чи партнерів по бізнесу можна у мобільному додатку (меню «Послуги» – «Досьє ділової репутації») та вебверсії «Приват24 для бізнесу» (меню «Партнери» – «Досьє ділової репутації»). 

Державний реєстр обтяжень рухомого майна містить інформацію щодо обтяжень рухомого майна, зокрема майна, що виступає заставою за договором, або арештованого у виконавчому провадженні чи податковою службою. 

Нагадаємо, сервіс «Досьє ділової репутації» дозволяє компаніям та підприємцям більше дізнатися про своїх партнерів по бізнесу, оцінити та звести фінансові ризики співпраці з контрагентами до мінімуму. 

Також клієнти ПриватБанку можуть онлайн моніторити зміни за своїми компаніями та контрагентами. Щоб активувати моніторинг у послузі «Досьє ділової репутації», натисніть кнопку «Налаштування моніторингу» і «Підключити». Далі натисніть кнопку «Додати компанію», введіть ЄДРПОУ або ІПН і натисніть «Додати». Мониторинг своїх компаній та перших 3-х контрагентів – безкоштовний.

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»