• Посилання скопійовано

Відтепер можна відкрити рахунок ФОПа у ПриватБанку через сервіс е-Підприємець у Дії

Відтепер ФОПи можуть відкрити власний банківський рахунок у ПриватБанку та отримати цифрову картку Mastercard ПриватБанку без відвідування відділень банку

Відтепер можна відкрити рахунок ФОПа у ПриватБанку через сервіс е-Підприємець у Дії

Українці, які розпочинають власну справу, можуть відкрити власний банківський рахунок у ПриватБанку та отримати цифрову картку Mastercard ПриватБанку без відвідування відділень банку за декілька кліків одночасно з реєстрацією ФОПа.

Як повідомив член правління ПриватБанку з питань МСБ Євген Заіграєв, відтепер це можна зробити онлайн через послугу е-Підприємець на Єдиному державному вебпорталі електронних послуг Дія, вибравши під час реєстрації ФОПа опцію відкриття рахунку у ПриватБанку. Проєкт реалізовано у партнерстві з компанією Mastercard. 

"ПриватБанк - це банк підприємців та малого бізнесу, ми обслуговуємо понад 60% українських підприємців, що активно використовують дистанційні канали обслуговування, - зазначив Євген Заіграєв. - "Приват24 для бізнесу" є найзручнішим каналом обслуговування підприємців, ми впроваджуємо сучасні цифрові технології, щоб якісне обслуговування та всі фінансові операції  були доступні для українського бізнесу безперебійно”. 

"Мastercard підтримує українських підприємців, запускаючи спеціалізовані фінансові продукти та цифрові платіжні рішення. Сьогодні кожен п’ятий український підприємець отримує дохід від продажів виключно у безготівковій формі, а для 53% безготівка приносить понад половину доходу, як свідчать дані нашого дослідження Mastercard SME Index. Комплексна послуга е-Підприємець відкриває нові цифрові можливості для українського бізнесу, і ми раді спільно з ПриватБанком запустити фінансовий функціонал в рамках послуги, що є важливим інструментом для підприємців у розвитку власної справи", – зазначає Анна Онищенко, віцепрезидентка по роботі з клієнтами Mastercard в Україні та Молдові.

Нині дві третини бізнес-клієнтів ПриватБанку віддають перевагу мобільному застосунку «Приват24 для бізнесу», в якому доступні 12 категорій послуг, серед яких, крім традиційних банківських операцій, є можливість отримати інформацію щодо податків, актуальні реквізити податкової та сплатити податки, а також електронний документообіг, кваліфікований підпис SmartID та багато іншого.

За дослідженнями компанії CBR, у 2023 році 45% юридичних осіб та 61% підприємців називають ПриватБанк основним банком для свого бізнесу.

***

Читайте такожНа порталі Дії з'явилась нова комплексна послуга е-Підприємець

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»