• Посилання скопійовано

ПриватБанк відкрив бізнесу пільгові кредити на генератори та інше енергообладнання

Розпочалося приймання заявок за програмою пільгового кредитування українського малого бізнесу та підприємців на купівлю електрогенераторів, джерел безперебійного живлення, сонячних та газопоршневих електростанцій, твердопаливних котлів

ПриватБанк відкрив бізнесу пільгові кредити на генератори та інше енергообладнання

ПриватБанк відкрив приймання заявок за програмою пільгового кредитування українського малого бізнесу та підприємців на купівлю електрогенераторів, джерел безперебійного живлення, сонячних та газопоршневих електростанцій, твердопаливних котлів тощо – всього, що потрібно для енергонезалежності.

Як повідомив член правління ПриватБанку з питань МСБ Євген Заіграєв, підприємці та юридичні особи можуть отримати кредити у ПриватБанку для забезпечення енергонезалежності та енергоефективності:

  • Мікро- та малий бізнес – до 10 млн грн, причому кредити до 1 млн грн фінансуються без застави на строк до 2 років, а кредити від 1 до 10 млн грн – до 5 років (із заставою обладнання або іншого майна). ПриватБанк скасував комісію за видачу таких кредитів та встановив мінімальний аванс на рівні від 10% вартості обладнання.
  • Для клієнтів середнього та корпоративного бізнесу доступні кредити на суми від 10 млн грн на строк до 5 років.

«В умовах відсутності стабільного доступу до електроенергії в країні наші бізнес-клієнти потребують швидких рішень щодо термінової купівлі альтернативних джерел електроенергії  для підтримання безперебійного режиму роботу. Отримати кредит у ПриватБанку можна  за спрощеною процедурою, без зайвої бюрократії та швидким ухваленням рішення щодо фінансування», – зазначив член правління ПриватБанку з питань МСБ Євген Заіграєв.

Заявку на отримання кредиту для альтернативного енергозабезпечення можна подати на сайті банку.

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»