• Посилання скопійовано

ПриватБанк розпочинає кредитування енергогенерації за програмою «Доступні кредити 5-7-9%»

ПриватБанк вже приймає заявки від корпоративних клієнтів та МСБ на фінансування будівництва та улаштування газотурбінних, газопоршневих та біогазових генераційних установок за державною програмою доступних кредитів «5-7-9%»

ПриватБанк розпочинає кредитування енергогенерації за програмою «Доступні кредити 5-7-9%»

ПриватБанк у своєму Телеграм-каналі розповідає, що вже приймає заявки від корпоративних клієнтів та МСБ на фінансування будівництва та улаштування газотурбінних, газопоршневих та біогазових генераційних установок за державною програмою доступних кредитів «5-7-9%».

Як повідомив член правління ПриватБанку з питань МСБ Євген Заіграєв, розширення Урядом можливостей програми доступного кредитування бізнесу дає можливість корпоративним клієнтам та представникам МСБ отримати пільгове фінансування на придбання та установку обладнання енергогенерації. Що, своєю чергою, дозволить підтримувати та розвивати виробництво в умовах дефіциту енергії та активно розвивати ринок малої розподіленої генерації.

Нагадаємо, 18 червня 2024 року Кабінет Міністрів України розширив можливості державної програми «Доступні кредити 5-7-9%». Тепер її коштом підприємці зможуть придбати та встановити електрогенераційні установки, які працюють на газі.

Отримані за програмою кредитні кошти клієнти банку зможуть витратити на фінансування будівництва та улаштування газотурбінних, газопоршневих та біогазових генераційних установок. Максимальна сума пільгового кредиту на відповідні цілі становить до 150 млн гривень.

Програма «Доступні кредити 5-7-9%» також передбачає можливість для бізнесу використати кредитні кошти на придбання сонячних та вітрових електростанцій, а також обладнання для накопичення електричної енергії. Подати заявку на отримання кредиту у ПриватБанку можна на сайті банку.

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»