• Посилання скопійовано

Вкладникам Ощадбанку варто поквапитися, щоб отримати «Вітіну тисячу» цього року

Останній день виплати грошей цього року — 25 грудня. Саме цього дня «тисячу СРСР» перестануть видавати. Перш ніж отримати гроші, потрібно зібрати й оформити документи, а на це може піти не менше 25 днів.

Оформлення документів потрібне для того, щоб гроші зарахували на розрахунковий рахунок, а вкладник у тому відділенні Ощадбанку, де є вклад, зміг отримати національну платіжну картку.
Саме оформлення картки займає не менше трьох тижнів. В «Ощадбанку» вкладникам радять не зволікати і прийти до банку до кінця цього місяця — тоді можна буде встигнути отримати тисячу цього року.
Зазначимо, що лише ті, хто реєструвався у 2008 — 2011 роках і поновив свої дані цього року, зараз отримують гроші. Поновити дані можна на офіційному сайті Ощадбанку або за телефоном гарячої лінії.
Чи видаватимуть гроші наступного року, — наразі під питанням. Вирішити це повинні в уряді, тимчасом як цього року на виплату вкладів виділили 6 мільярдів гривень. Гроші повинні отримати 6 мільйонів осіб.
За інформацією «Ощадбанку», на сьогодні тисячу видали 4 мільйонам колишніх вкладників.

Джерело: «Соціальна країна»

Рубрика: Фінанси і банки/Власні фінанси

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Власні фінанси»