• Посилання скопійовано

"Нова пошта" запустила послугу карткових грошових переказів

Нова послуга дозволяє клієнтам переказувати кошти на рахунки інших фізосіб, гасити заборгованість по кредитній карті та оплачувати онлайн-покупки на сайті «Нової Пошти»

"Нова пошта" запустила послугу карткових грошових переказів

Запуск сервісу став логічним кроком компанії в умовах бурхливого зростання кількості р2р-переказів, що стало трендом останніх років в Україні,  - йдеться на сайті "Нової пошти".

Так, у 2015 році частка карткових онлайн-переказів у загальній кількості переказів між фізичними особами збільшилася у кілька разів порівняно з 2014-м. При цьому виросла не лише кількість переказів, а й середня сума чеку.

Нова послуга дозволяє клієнтам переказувати кошти на рахунки інших фізосіб, гасити заборгованість по кредитній карті та оплачувати онлайн-покупки на сайті «Нової Пошти».

Зробити онлайн-переказ можна власноруч або ж створити посилання з номером своєї карти та сумою до сплати. Платіжне посилання можна надіслати платнику СМС-повідомленням чи електронною поштою. Клікнувши на посилання, адресат зможе здійснити переказ. Такий варіант виконання платежу є особливо зручним для підприємців, які часто приймають перекази за товари на банківську картку і хочуть спростити процес переказування для відправників.

Крім того, разом з переказом можна надати супровідний коментар, в якому міститиметься, наприклад, прізвище та ім’я отримувача, номер замовлення тощо.

Сервіс вигідний насамперед завдяки відсутності обмежень, наприклад, прив’язки до певного банку. Так, здійснити миттєвий р2р-переказ можна в національній валюті з/на карту Visa, Visa Electron, MasterCard або Maestro, випущену будь-яким українським банком.

 Компанія запустила послугу спільно з найбільшим незалежним сервісом онлайн-платежів та грошових переказів в Україні Portmone.com.

«Ми постійно працюємо над тим, аби наші клієнти мали доступ до максимальної кількості корисних послуг. Наша мета – заощаджувати час клієнтів та надавати їм можливість користатися низкою найпопулярніших сервісів, які для зручності зібрані в одному місці. Тепер переказ коштів на нашому сайті здійснити так само легко, як відправити чи отримати посилку, відслідкувати відправлення чи викликати кур’єра. Надалі діапазон додаткових послуг, які «Нова Пошта» надаватиме разом з сервісами легкої та зручної доставки, розширюватиметься», - прокоментував директор з розвитку компанії «Нова Пошта» Максим Рабінович.

Джерело: Нова пошта

Рубрика: Фінанси і банки/Власні фінанси

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Власні фінанси»