• Посилання скопійовано

В яких розмірах будуть виплачуватися пенсії з липня 2019 року

ПФУ навів детальну інформацію щодо перерахованих сум пенсій у зв'язку з підвищенням прожиткового мінімуму з 1 липня 2019 року

В яких розмірах будуть виплачуватися пенсії з липня 2019 року

ПФУ в Донецькій області розповідає, що з 1 липня у відповідності до Закону України «Про Державний бюджет України на 2019 рік» відбулось підвищення прожиткового мінімуму для осіб, що втратили працездатність з 1497 грн. до 1564 грн., що збільшило розмір окремих видів пенсій та інших виплат (доплат), що залежать від величини прожиткового мінімуму.

Перевірити розмір пенсійної виплати за результатами липневого  перерахунку можна і самостійно за наведеними в таблицях даними підвищення окремих видів пенсій та інших виплат (доплат). Ці таблиці можна переглянути тут.

Джерело: ПФУ у Донецькій області

Рубрика: Праця та соціальний захист/Пенсії

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Пенсії»