• Посилання скопійовано

Як виплачують пенсію у квітні через війну?

Станом на 12 квітня 2022 року на пенсійні виплати за квітень спрямовано 27,2 млрд грн. Уповноваженими банками зараховано на рахунки пенсіонерів 100% профінансованих сум

Як виплачують пенсію у квітні через війну?

Пенсійний фонд України інформує, що станом на 12 квітня 2022 року на пенсійні виплати за квітень спрямовано 27,2 млрд грн, в т. ч. 7,1 млрд грн – на виплату пенсій через АТ «Укрпошта», 20,1 млрд грн – через уповноважені банки.

Уповноваженими банками зараховано на рахунки пенсіонерів 100 % профінансованих сум.

АТ «Укрпошта» доставлено 58,88% профінансованої суми за квітень, продовжувалась також доставка пенсійних виплат за березень у Херсонській області.

За зверненнями осіб у квітні 2022 року надано 254,0 тис. пенсійних послуг, у тому числі 12 квітня – 35,8 тисяч.

Із заявами про отримання пенсії за тимчасово зміненим фактичним місцем проживання до органів Пенсійного фонду України звернулось 4 275 осіб щодо виплати в іншому відділенні АТ «Укрпошта» та 5 361 осіб – щодо здійснення грошових переказів через міжнародну платіжну систему «MY TRANSFER» (АТ «Ощадбанк»).

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Праця та соціальний захист/Пенсії

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Пенсії»