• Посилання скопійовано

ПФУ зможе відстежувати рух громадян, які виїхали за кордон

Розробленим законопроєктом буде врегульовано питання стосовно надання доступу ПФУ до інтегрованої міжвідомчої інформаційно-комунікаційної системи щодо контролю осіб, транспортних засобів та вантажів, які перетинають державний кордон

ПФУ зможе відстежувати рух громадян, які виїхали за кордон

ПФУ розмістив на своєму сайті законопроєкт «Про внесення зміни до статті 19 Закону України «Про Державну прикордонну службу України».

Його розроблено ПФУ з метою врегулювання питання стосовно надання доступу Пенсійному фонду України до інтегрованої міжвідомчої інформаційно-комунікаційної системи щодо контролю осіб, транспортних засобів та вантажів, які перетинають державний кордон.

Проєктом акта пропонується внести до ст. 19 Закону України «Про Державну прикордонну службу України» зміну, передбачивши, що на Державну прикордонну службу України відповідно до визначених законом завдань покладаються обов’язки щодо надання Пенсійному фонду України для реалізації його повноважень у сфері загальнообов’язкового державного соціального та пенсійного страхування у порядку та обсягах, визначених Пенсійним фондом України разом з центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері охорони державного кордону, відомостей стосовно реципієнтів, які перетинали державний кордон України або в’їжджали / виїжджали на тимчасово окуповану територію України через контрольні пункти в’їзду / виїзду.

 

Джерело: Пенсійний фонд України

Рубрика: Праця та соціальний захист/Пенсії

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Пенсії»