• Посилання скопійовано

Затверджено коефіцієнт перерахунку щомісячних страхових виплат потерпілим на виробництві

Коефіцієнт перерахунку щомісячних страхових виплат потерпілим на виробництві (членам їх сімей) з 1 березня 2017 року становить 1,236

Затверджено коефіцієнт перерахунку щомісячних страхових виплат потерпілим на виробництві

Кабінет Міністрів 16 березня на своєму засіданні прийняв постанову „Деякі питання соціального захисту застрахованих осіб”, якою на виконання частини другої статті 37 Закону №1105-XIV затверджено коефіцієнт перерахунку щомісячних страхових виплат потерпілим на виробництві (членам їх сімей) з 1 березня 2017 року у розмірі 1,236.

Це дозволить здійснити перерахунок сум щомісячних страхових виплат для 211 009 осіб, потерпілих на виробництві, та членів їх сімей.

Середній розмір щомісячної страхової виплати після проведення такого перерахування збільшиться на 415 грн і становитиме в середньому 2172 гривні.

Також збільшено частку ЄСВ, що спрямовується  на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування, з 82,52% до 83,84%, виходячи з аналізу та прогнозу надходжень єдиного соціального внеску.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»