• Посилання скопійовано

Коли запрацює електронний реєстр лікарняних листків у 2019 році?

28 листопада Уряд прийняв свою постанову про утворення Електронного реєстру листків непрацездатності

Коли запрацює електронний реєстр лікарняних листків у 2019 році?

28 листопада Уряд прийняв постанову КМУ «Про утворення Електронного реєстру листків непрацездатності», якою передбачено утворення Електронного реєстру листків непрацездатності як системи накопичення, зберігання та використання інформації про видані, продовжені та обліковані листки непрацездатності з використанням інформаційної інфраструктури Реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування.

Зазначеним нормативним актом також визначено завдання центральним органам виконавчої влади разом із ФСС розробити і подати до 1 лютого 2019 року на розгляд Кабінету Міністрів проект положення про Електронний реєстр листків непрацездатності та забезпечити технічні можливості, необхідні для функціонування Реєстру.

***

Читайте також:  З 1 жовтня заяву-розрахунок до ФСС для надання лікарняних подаємо по-новому: все найважливіше в одній новині

Джерело: Міністерство соціальної політики

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»