• Посилання скопійовано

Увага! З 2 травня – нові рахунки для сплати ЄСВ

На офіційному сайті ДФС з'явилися нові рахунки для сплати ЄСВ

Увага! З 2 травня – нові рахунки для сплати ЄСВ

Нагадаємо, що з 2 травня 2019 року функціонуватимуть нові рахунки для сплати ЄСВ, які відкриті на балансі центрального апарату Казначейства (код банку – 899998).  Про це ми писали тут>>

Сьогодні, 15 квітня, податківці на своєму сайті оприлюднили реєстр нових рахунків ЄСВ у розрізі всіх областей та для м. Київ та проінформували, що нові рахунки зі сплати ЄСВ з'явилися у зв’язку з проведенням реорганізації територіальних органів ДФС.  Проте, що буде з сумами переплати на діючих рахунках, так й не відомо.

Зверніть увагу! Казначейство повідомляло, що граничний термін використання "старих" рахунків з ЄСВ, які відкриті на балансі ГУ Казначейства в областях та м. Києві спливає 01.05.2019 року. З 2 травня кошти, які сплачуватимуться платниками на старі рахунки, не будуть зараховуватись, а повертатимуться платникам, як нез’ясовані надходження.

Увага! Символи рахунків для зарахування ЄСВ в органах ДФС.

***

Завантажити нові рахунки для сплати ЄСВ з 2 травня для всіх областей та м. Києва:

***

Читайте також:

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»