• Посилання скопійовано

Увага! Тимчасово заблоковано фінансування лікарняних та виплат від ФСС

Незаконні дії приватного нотаріуса заблокували виплати Фонду соціального страхування України. Відповідно до рішення правління Фонду Олену Думу звільнено з посади директора виконавчої дирекції Фонду

Увага! Тимчасово заблоковано фінансування лікарняних та виплат від ФСС

Фонд соціального страхування України офіційно повідомив, що внаслідок незаконної реєстраційної дії приватного нотаріуса із Дніпропетровської області у державному реєстрі юридичних осіб щодо керівника виконавчої дирекції, заблоковано виконання Фондом своїх обов’язків перед застрахованими особами та потерпілими на виробництві.

Зазначаємо, що вчинена приватним нотаріусом реєстраційна дія проведена з грубим порушенням вимог Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань» та Порядку державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, що не мають статусу юридичної особи, затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 09.02.2016 №359/5, а отже, підлягає скасуванню.

З метою врегулювання ситуації та розблокування фінансування усіх виплат та соціальних послуг застрахованим особам, потерпілим на виробництві виконавча дирекція Фонду соціального страхування України відповідно до чинного законодавства здійснює заходи щодо скасування неправомірної дії приватного нотаріуса.

 

Директора виконавчої дирекції ФСС звільнено

В окремому повідомленні ФСС говориться, що у зв’язку з надходженням повідомлення про закінчення тимчасової непрацездатності, відповідно до постанови правління Фонду соціального страхування України від 14.05.2020 № 7 «Про звільнення директора виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України О. Думи» 10 вересня 2020 року Олену Думу звільнено з посади директора виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України та проведено з нею розрахунок при припиненні трудових відносин.

Джерело: Фонд соціального страхування України

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»