• Посилання скопійовано

Рахунки з ЄСВ на 2022 рік залишаються незмінними для всіх областей та м. Києва

31 грудня ДПС розмістила рахунки для сплати податків та зборів на 2022 рік. Але реєстр рахунків з ЄСВ не оновлювався. Відповідно у 2022 році продовжують діяти рахунки 2021 року

Рахунки з ЄСВ на 2022 рік залишаються незмінними для всіх областей та м. Києва

Нагадаємо, що 4 січня Держказначейство повідомило про повне завантаження нових рахунків для сплати податків та зборів з 1 січня 2022 року. З цієї дати сплачені суми за старими рахунками будуть повертатися платникам, як нез'ясовані надходження. Про це ми писали тут. 

 Проте ні у повідомленні ДПС, ні у повідомленні Держказначейства не згадується про рахунки з ЄСВ. 

До того ж на сайті ДПС  в рубриці "Реєстри" залишається незмінним окремий реєстр щодо нових рахунків з ЄСВ. Його було розміщено ще на початку 2021 року.

Тож можна вважати, що рахунки з ЄСВ цього разу вирішили не змінювати. Відповідно у 2022 році продовжують діяти рахунки 2021 року.

 ***

Перелік рахунків у розрізі областей:

Увага! Кожна категорія платників, передбачена Законом про ЄСВ, має свій символ звітності, що відповідає коду класифікації рахунків (201, 202, 203, 204). Символи рахунків для зарахування ЄСВ в органах ДПС дивіться тут

А найбільша спільнота бухгалтерів в Україні – у нашій групі на Facebook.

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»