• Посилання скопійовано

Скільки лікарняних профінансовано з початку війни: дані ФСС

Майже два мільярди гривень лікарняних було виплачено ФСС з початку війни. Лікарняні за 55 днів війни отримали 498,8 тисячі українців з усіх куточків України, зокрема зон активних бойових дій

Скільки лікарняних профінансовано з початку війни: дані ФСС

Майже два мільярди гривень лікарняних було виплачено Фондом соціального страхування України з початку війни. Допомоги по тимчасовій втраті працездатності за 55 днів війни отримали 498,8 тисячі українців з усіх куточків України, зокрема зон активних бойових дій.

Попри умови воєнного стану, руйнування окремих приміщень Фонду і технічні обмеження, фахівці ФССУ забезпечують роботу усіх відділень, де це можливо. Так, за час війни Донецьке управління виплатило лікарняні для 16,9 тис. застрахованих осіб, Запорізьке – для 12,9 тис. осіб, Луганське – 2,2 тис. осіб, Харківське – 13,3 тис. осіб, Херсонське – 1,6 тис. осіб, Чернігівське – 9,8 тис. осіб.

Водночас, ми ще продовжуємо налагоджувати роботу і можливість фінансування відділень, які найбільше постраждали внаслідок війни. Зокрема, мова про окремі відділення у Донецькій, Запорізькій, Київській, Луганській, Харківській і Чернігівській областях.

Працівники, чиї роботодавці зареєстровані у відділеннях, які наразі не мають можливості провести фінансування, можуть звернутись до будь-якого зручного відділення Фонду для отримання виплат напряму. Детальніше за посиланням. При цьому, якщо роботодавцем вже було подано заяву-розрахунок, призначення допомоги напряму від Фонду можливе після внесення коригування – наші фахівці допоможуть написати заяву і внесуть зміни.

Перелік відділень ФССУ, які мають можливість здійснювати прийом в умовах воєнного стану та їх контакти оновлюються за посиланням.

Слідкувати за станом фінансування можна у телеграм-каналі ФССУ за тегами #фінансування_оперативно і #фінансування_страхувальників.

Джерело: Фонд соціального страхування України

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»