• Посилання скопійовано

Завзятим гравцям заборонили продавати майно

Закон від 21.02.2012 р. №4416-VI «Про внесення змін до деяких законів Україні (щодо обмеження цивільної дієздатності осіб, які зловживають азартними іграми)»

Президент підписав новий закон про азартні ігри.

Громадян, які хворобливо захоплені азартними іграми, суди позбавлятимуть права продавати квартири, автомобілі та інше ліквідне майно без згоди родичів, визнавши таку категорію людей частково і тимчасово недієздатними. Такий закон учора підписав президент.

Як роз’яснив «Сьогодні» співавтор документа нардеп Юрій Одарченко, закон набере чинності після того, як буде опублікований в офіційних виданнях. «Порядок такий: родичі гравця, який намагається продати майно для витрати грошей на своє захоплення, можуть подати позов до суду. І суд може заборонити такому громадянинові продавати майно». Юристи називають нововведення непоганим, але не виключають, що воно може стати приводом для кляуз.

 

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»