• Посилання скопійовано

У ВССУ встановлено інформаційний кіоск

Для підвищення рівня доступу громадян до інформації про стан розгляду справ та діяльність ВССУ в його вестибюлі розміщено інформаційний комп’ютерний кіоск. Скориставшись новим ресурсом, громадяни зможуть ознайомитися з порядком звернення до ВССУ, переліком справ, призначених до розгляду, реквізитами для сплати судового збору, зразками необхідних документів, графіком прийому громадян, а також знайти контактну інформацію для зв’язку з працівниками апарату ВССУ тощо.

Крім того, у ВССУ триває робота над встановленням на офіційному веб-сайті довідкової системи щодо розгляду справ та скарг, за допомогою якої громадяни зможуть, увівши номер справи або прізвище, отримати інформацію щодо руху справ у суді.

 

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»