• Посилання скопійовано

Обстеження території виявило неоформлені МАФи без документів на земельні ділянки

Про це повідомила Голова ДПС у м. Києві Ірина Носачова.

За словами керівника столичної податкової, вказані малі архітектурні форми були виявлені у 341-го землекористувача, де сума плати за землю по виявлених МАФах склала понад 1 млн. грн.

«Протягом поточного року до оподаткування залучено 2811 фізичних та

14 юридичних осіб, від яких в бюджет надійде понад 22,5 мільйона гривень плати за землю. Добровільно орендарями земельних ділянок задекларовано орендної плати на рівні 3-ох кратного розміру земельного податку по 1 283 договорах оренди», – зазначила Голова ДПС у м. Києві.

Податковою службою столиці та Київською міською державною адміністрацією в рамках плану спільних дій та затвердженої «Дорожньої карти» розроблено низку заходів, в тому числі й стосовно контролю за користуванням землею. Перш за все – це проведення інвентаризації (шляхом обстеження території району) суб’єктів господарювання – землекористувачів, та виявлення тих, у кого відсутні оформлені правовстановлюючі документи, в тому числі й на земельні ділянки під малими архітектурними формами.

«Загалом за І квартал 2012 року надходження по платі за землю склали

415 млн. грн., що на понад 2 млн. грн. більше ніж за аналогічний період минулого року», – зауважила головний податківець столиці.

 

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»