• Посилання скопійовано

Періодичність планових перевірок пожежниками

Постановою КМУ від 29.02.2012 р. №306 затверджено Критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від здійснення господарської діяльності і визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) у сфері техногенної і пожежної безпеки (http://news.dtkt.com.ua/show/ukr/article/17879.html).

Органи Держтехногенбезпеки України повинні керуватися цими Критеріями під час вибору суб’єктів господарювання для проведення планових перевірок.

Нагадаємо, що Законом України від 22.02.2012 р. №4448-VI «Про особливості здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності щодо фізичних осіб — підприємців і юридичних осіб, що застосовують спрощену систему оподаткування та звітності»встановлено заборону на перевірки підприємців — неплатників ПДВ, віднесених до середнього і незначного ступеня ризику.

Суб’єктів господарювання, віднесених до високого ступеня ризику, можуть перевіряти щодо пожежної безпеки не частіше одного разу на рік.

 

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»