• Посилання скопійовано

Оформлення результатів перевірок підприємців - окремий порядок

Проект наказу Мінфіну "Про затвердження Порядку оформлення результатів документальних перевірок щодо дотримання податкового, валютного та іншого законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на органи ДПС, платниками податків – фізичними особами”

Оформлення результатів перевірок підприємців - окремий порядок

На сайті ДПСУ оприлюднено проект Наказу Мінфіну, який встановлює єдині вимоги до порядку оформлення результатів документальних перевірок платників податків – фізичних осіб.

Метою проекту є приведення наказу ДПАУ від 24.12.2010 №1003 у відповідність до чинного законодавства та забезпечення можливості виконання органами ДПС належного контролю за повнотою і своєчасністю сплати до бюджетів податків і зборів.

Ознайомитись з проектом Наказу >>

 

Автор: Царук Светлана

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»