• Посилання скопійовано

До Плану комплексних перевірок на 2017 внесено зміни

Мінекономрозвитку внесло зміни до Плану комплексних планових заходів державного нагляду (контролю) органів державного нагляду (контролю) на 2017 рік

До Плану комплексних перевірок на 2017 внесено зміни

Зміни до Плану комплексних планових заходів державного нагляду (контролю) органів державного нагляду (контролю) на 2017 рік внесено Наказом Мінекономрозвитку від 23.12.2016 р. №2128.

Власне змін зазнав перелік підприємств (установ, організацій), які підлягатимуть перевіркам (додаток до Плану). Раніше їх було 48275, тепер 48338 (наспрвді у списку нумерація йде від 1 до 48799, але понад 400 позицій дивним чином "загубились").

 

Завантажити оновлений перелік
(в форматі XLS, 22 Mb) >>

 

Про попередній План комплексних перевірок на 2017 рік, затверджений наказом Мінекномрозвитку від 15.11.2016 р. №1909, ми писали ось тут, якихось півтора місяці назад. "Старий" план можна завантажити за цим посиланням.

 

Вкорте звертаємо увагу: План не стосується  перевірок фіскальною службою, а лише перевірок органів державного нагляду (ДФС до таких органів не належить).

 

Нагадуємо, згідно з ч. 2 ст. 4 Закону №877-V, якщо суб’єкт господарювання на відповідний плановий період включений до планів здійснення заходів державного нагляду (контролю) одночасно кількох органів держнагляду, то відповідні планові заходи здійснюються такими держорганами комплексно. Тобто одночасно всіма органами держнагляду, до планів перевірок яких включено суб’єкта господарювання.

Комплексна перевірка відбувається у визначений термін один раз на рік, а усі органи контролю, які запланували перевірити даного суб’єкта, можуть його перевірити виключно у визначені дати.

Також зауважуємо, що ще 3 листопада ВРУ було схвалено кілька законопроектів із пакету "державного нагляду" (щодо перевірок). Законопроекти №2418а та №3153, про які ми писали тут, 21 грудня направлені на підпис Президента. Про їхню подальшу долю повідомимо у новинах додатково. 

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»