• Посилання скопійовано

План-графік документальних планових перевірок на 2017 рік - є, але тільки для службового користування!

Податківці повідомили, що план-графік проведення документальних планових перевірок платників податків на І квартал 2017 року сформовано відповідно до Порядку №524, але він є відомостями з грифом «ДСК»

План-графік документальних планових перевірок на 2017 рік - є, але тільки для службового користування!

ДФС у Дніпропетровській області нагадує, що з 01.01.2017 р., відповідно до оновленого п. 77.1 ПКУ, план-графік документальних планових перевірок на поточний рік оприлюднюється на офіційному веб-сайті центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну податкову та митну політику, до 25 грудня року, що передує року, в якому будуть проводитися такі документальні планові перевірки.

Таким чином, формування річного плану-графіка проведення документальних планових перевірок платників податків буде здійснюватись у поточному році на 2018 рік.

Щодо плану-графіка проведення документальних планових перевірок платників податків на І квартал 2017 року, який було сформовано відповідно до Порядку  №524, то він є відомостями з грифом «ДСК» (тобто для службового користування) відповідно до Переліку№88. 

***

Новини на тему:

Оприлюднено проект змін до Порядку формування плану-графіку проведення документальних перевірок;

Вже цього року ви зможете дізнатися, чи перевірятимуть вас у 2018 році

Мінфін доручив ДФС бути "прозорою": публікувати дані про перевірки, переплати, донарахування;

Планові перевірки підприємців у 2017 році;

Податкові перевірки по-новому: як це буде у 2017 році? 

Джерело: ДФС у Дніпропетровській області

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»