• Посилання скопійовано

Оновлено план комплексних перевірок на 2018 рік

Держрегуляторна служба внесла зміни до Плану здійснення комплексних заходів державного нагляду (контролю) на 2018 рік

Оновлено план комплексних перевірок на 2018 рік

Нагадаємо, що віднедавна перевірити, чи включено конкретного суб’єкта господарювання до проекту Плану здійснення комплексних заходів державного нагляду (контролю) на 2018 рік можна безкоштовно та без реєстрації на сайті ІАС ДНК.

Також Наказом ДРСУ від 16.11.2017 р. №139 затверджено План здійснення комплексних заходів державного нагляду (контролю) на 2018 рік в форматі  .pdf Про це тут>>

Законом «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» передбачено, що внесення змін до річних планів здійснення заходів державного нагляду (контролю) не допускається, крім випадків зміни найменування суб’єкта господарювання та виправлення технічних помилок.

Проте, як повідомляє Держрегуляторна служба, необхідність внесення змін таки виникла у зв’язку з великою кількістю технічних помилок, допущених контролюючими органами у файлах проектів річних планів (зокрема, помилок у ідентифікаційних кодах суб’єктів, встановлення дати перевірки на вихідний або святковий день, виходу перевірки за межі планового періоду тощо).

З огляду на це, ДРСУ наказом від 28.11.2017 р. №151 внесла зміни до Плану здійснення комплексних заходів державного нагляду (контролю) на 2018 рік.

Оновлений План перевірок уже доступний через пошук на сайті http://ias.brdo.com.ua..

***

Зверніть увагу! Плани проведення планових перевірок госпсуб'єктів на 2018 рік також оприлюднили регіональні відділення Держпраці. Про це тут>>

Джерело: Державна регуляторна служба України

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»