• Посилання скопійовано

Затверджено план комплексних перевірок на 2018 рік

До Плану комплексних планових заходів державного нагляду (контролю) на 2018 рік увійшло понад 27 тисяч компаній різних форм власності, з різних секторів економіки та з різними ступенями ризику

Затверджено план комплексних перевірок на 2018 рік

Наказом Державної регуляторної служби України від 16.11.2017 р. №139 затверджено План здійснення комплексних заходів державного нагляду (контролю) на 2018 рік.

Нагадуємо, що згідно зі ст. 5 Закону №877 підставою для проведення комплексного планового заходу державного нагляду (контролю) щодо суб’єкта господарювання є внесення одного й того самого суб’єкта господарювання до планів здійснення заходів державного нагляду (контролю) різних органів державного нагляду (контролю).

Такий комплексний плановий захід проводиться один раз на рік, а усі  контролюючі органи, які запланували перевірити даного суб’єкта господарювання, можуть його перевірити виключно у строки, встановлені Планом здійснення комплексних заходів державного нагляду (контролю) на 2018 рік.

Звертаємо увагу: План не стосується  перевірок фіскальною службою, а лише перевірок органів державного нагляду (ДФС до таких органів не належить).

 

Дізнатися, кого планують перевірити у 2018  році:
завантажити у форматі .pdf 

 

Загалом до Плану комплексних перевірок на 2018 рік увійшло 27 171 компаній різних форм власності, з різних секторів економіки та з різними ступенями ризику. Зауважимо, що це на 21 тисячу менше, ніж було передбачено у Плані перевірок на 2017 рік (48 388 компаній).

Усе про перевірки і перевіряючих – у вашій поштовій скриньці!

Нова тематична розсилка від редакції. Ви точно нічого не пропустите

Підписатись

Хочете подивитись, як це виглядає?

Нагадаємо, що Держрегуляторна служба спільно з Мінекономрозвитку та за підтримки Офісу ефективного регулювання (BRDO) запустила пілотний модуль планування заходів державного нагляду (контролю) ІАС ДНК.

Таким чином, перевірити, чи включено конкретного суб’єкта господарювання до проекту Плану здійснення комплексних заходів державного нагляду (контролю) на 2018 рік можна безкоштовно та без реєстрації на сайті ІАС ДНК (http://ias.brdo.com.ua).

Пошук можливий за назвою суб’єкта господарювання або за його кодом ЄДРПОУ. Докладніше про це тут>>

Джерело: Державна регуляторна служба України

Рубрика: Право і відповідальність/Відповідальність, санкції і штрафи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Відповідальність, санкції і штрафи»