• Посилання скопійовано

Інформація для нових великих платників! До 15 листопада слід до Офісу ДПС подати заяву ф. №1-ОПП

До 15 листопада поточного року слід подати заяву про взяття на облік до Офісу ВПП або його територіального управління за ф. №1-ОПП

Інформація для нових великих платників! До 15 листопада слід до Офісу ДПС подати заяву ф. №1-ОПП

Офіс ВПП ДПС нагадує, що Наказом ДФС від 26.09.2019 р. №98 затверджено Реєстр великих платників податків на 2020 рік.  До Реєстру увійшло 1 660 великих платників.

Основна частина великих платників, які включені до Реєстру наразі вже перебуває на обліку в Офісі великих платників податків ДПС та надалі продовжує у 2020 році обслуговуватися в Офісі ВПП.

Інші платники, а саме 415 нових великих платників перейдуть на облік до Офісу з початку 2020 року. Відповідно до розділу ІІІ Порядку формування Реєстру великих платників податків, затвердженого наказом Мінфіну від 21.10.2015 р. № 911, даним платникам необхідно до 15 листопада поточного року подати заяву про взяття на облік до Офісу ВПП або його територіального управління за ф.№ 1-ОПП.

Зверніть увагу, що заяву за ф. № 1-ОПП, яка подається у зв’язку з включенням до Реєстру ВПП можна подати виключно в паперовій формі нарочно або надіслати поштовим відправленням за адресою, розміщеною за посиланням:  https://officevp.tax.gov.ua/kontakti/

Джерело: ДПС по роботі з великими платниками податків

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»