• Посилання скопійовано

Кабмін схвалив запуск роботи ДМС

З 8 грудня ДМС передаються всі повноваження ДФС з реалізації державної митної політики

Кабмін схвалив запуск роботи ДМС

Сьогодні, 4 грудня, Кабінет Міністрів України ухвалив розпорядження про запуск Нової Митниці. Це дає можливість новоствореній Митній службі та її територіальним органам розпочати повноцінну роботу. 

З 8 грудня Державній митній службі передаються повноваження Державної фіскальної служби з реалізації державної митної політики, державної політики у сфері боротьби з правопорушеннями під час застосування законодавства з питань державної митної справи.

«Нарешті ми офіційно запускаємо роботу Нової Митниці, це дозволить ефективніше трансформувати митну сферу, реалізувати заплановані інфраструктурні проекти, суттєво змінити кадровий склад. Продовжуємо працювати над тим, щоб перезавантажити роботу служби, зламати негативний стереотип про митницю, який формувався протягом довгих років, та перекрити  потоки контрабанди в країну», – зазначив очільник Державної Митної служби Максим Нефьодов.

Відповідне розпорядження КМУ від 04 грудня 2019 р. №1217-р щодо запуску роботи ДМС набрало чинності 4 грудня в Урядовому кур'єрі.  

Джерело: Нова митниця

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»